Home Hotspots Eten Leuven Sticks & Bowls: met of zonder stokjes

Sticks & Bowls: met of zonder stokjes

Sticks & Bowls: met of zonder stokjes

Recht uit Hawaï komt het idee om vis en groenten ‘in stukken te snijden’ op zo’n manier dat je ze rechtstreeks met stokjes uit de kom kunt eten.

Wat kan je er vinden? Eindelijk zijn ze ook bij ons te vinden: de pokébowls. Deze foodtrend is al een tijdje in opmars en nu is ook Leuven in de ban. Recht uit Hawaï komt het idee om vis en groenten ‘in stukken te snijden’ op zo’n manier dat je ze rechtstreeks met stokjes uit de kom kunt eten. Meestal bestaat zo’n kom uit een flinke portie groenten aangevuld met rauwe vis, kip of tempeh. Bij Sticks & Bowls staan er daarnaast ook pokérito’s op het menu, hetzelfde principe maar dan in een wrap.

Uniek omdat: hippe gerechten horen thuis in hippe steden als Sydney, New York, Londen, Berlijn, Amsterdam én sinds september 2017… Leuven. Het historisch pand op de Naamsestraat, waar vroeger de Clijne Taefel was, werd omgevormd tot een nieuw, fris en gezellige pokérestaurant waar een team van enthousiastelingen elke dag op zoek naar de ideale mix van smaken. Take away, delivery of eat in? Het kan bij Sticks & Bowls!

Onze foodrecensente Evelien Rutten ging langs en keurde goed. Lees hier haar volledige recensie.

Eten in Leuven: Sticks & Bowls

Eten in Leuven: Sticks & Bowls

Eten in Leuven: Sticks & Bowls

Eten in Leuven: Sticks & Bowls

Eten in Leuven: Sticks & Bowls

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten