Pintxos: heerlijk tapasrestaurant in Mechelen

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Heerlijke wijnen, Mechelse bieren en kleine hapjes uit het Spaanse Baskenland.

Wat kan je er vinden? Het concept van Pintxos komt uit het Spaanse Baskenland, want de zaak is genoemd naar de beroemde minigerechtjes die daar geserveerd worden. Broers Tom en Ken Bekaert werken met hetzelfde concept, maar breiden dat uit tot de wereldkeuken. Dat leidt tot lekkere hapjes die je bestelt aan de bar.

Uniek omdat: Pintxos huist in het vroegere pand van Mille, vlakbij de Mechelse Vismarkt. Chef Tom verdiende zijn sporen bij het sterrenrestaurant Kasteel Diependael in Elewijt, bij brasserie Mezzo in Katelijne en bij hamburgerrestaurant Il Cardinale in Mechelen. Naast kleine gerechtjes, snoep je er ook van uitstekende wijnen en Mechelse bieren op de tap, zoals de Gouden Carolus Classic, de Tripel en de Maneblusser. Reserveren is niet nodig.

Eten in Mechelen: Pintxos

Eten in Mechelen: Pintxos

Eten in Mechelen: Pintxos

Eten in Mechelen: Pintxos

Eten in Mechelen: Pintxos

Eten in Mechelen: Pintxos

Eten in Mechelen: Pintxos

Eten in Mechelen: Pintxos

Eten in Mechelen: Pintxos

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content