De Mechelse culinaire hotspot “Stassart11” breidt concept uit & introduceert een eigen, unieke & super gezellige ‘High Tea’!

Wat kan je er vinden? De Borght & Stassart 11 zijnb de perfectie combinatie van interieuradvies een een heerlijke lunch. Daar komt nu nog iets bij, want je kunt er terecht voor de unieke high tea, en dat in een prachtig kader.

Uniek omdat: je niet de typsiche scones hoeft te verwachten. Het ‘food sharing’ principe van de lunch wordt doorgetrokken naar de namiddag. Proef er van overheerlijke, huisgemaakte en pure desserts op basis van biologische bloem, kokosbloem en rietsuiker. Kortom, hemelse taarten & tartelettes vervolledigd met echte Italiaanse koffie uit Trieste of diverse soorten biologische, handgeplukte thee. Wie minder van zoet houdt, kan opteren voor de ‘Stassart11 Apero’ waar huisgemaakte dips en speciale crackers een unieke Martha’s Pink porto of een exclusieve ‘Fernando de Castilla’ Sherry flankeren, naast een lekkere selectie bubbels en wijn! Bovendien doe je er inspiratie op voor je interieur dankzij de stijlvolle inrichting. En het team van DE BORGHT staat voor je klaar met professioneel interieur-, terras- en tuinadvies. 

High tea in Mechelen: Stassart 11

High tea in Mechelen: Stassart 11

High tea in Mechelen: Stassart 11

High tea in Mechelen: Stassart 11

High tea in Mechelen: Stassart 11