Bouillon Chartier: traditioneel eten in een historische brasserie in Parijs

In deze historische brasserie – een waar instituut van de smaak – ben je welkom met het hele gezin.

Wat kan je er vinden? Het adembenemende art-deco-interieur vormt het perfecte kader voor de klassiekers die hier op tafel komen. Je geniet van een terrine de campagne, escargots of confit de canard zonder bankroet te gaan.

Uniek omdat: Bouillon Chartier ontstond in 1896 vanuit een simpel concept: een lekkere maaltijd voor een redelijke prijs en goede bediening voor de gasten. 50 miljoen maaltijden en 4 eigenaars later is dit nog steeds hun visie.

Traditioneel eten in Parijs: Bouillon Chartier

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Traditioneel eten in Parijs: Bouillon Chartier

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Traditioneel eten in Parijs: Bouillon Chartier

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content