Home Hotspots Mode Brugge Gloednieuw in Brugge: Xandres Xline

Gloednieuw in Brugge: Xandres Xline

Gloednieuw in Brugge: Xandres Xline

Xandres Xline heeft er een nieuwe telg bij in Brugge. Ontdek de shop én de gloednieuwe collectie van Xandres Xline x Sabine Peeters.

Wat kan je er vinden? Xandres Xline zit zowat in alle grote Belgische steden en nu maakt ook Brugge deel uit van hun stijlvolle familie. Denk aan een collectie vol pittige details en kwaliteitsvolle, comfortabele stofjes die vaak exclusief voor Xandres Xline ontworpen zijn en je bij zusje Xandres niet kan shoppen. Je scoort er onder meer luxueuze, cashmere truitjes of een vrolijke kokerrok en dat in maatje 42 tot 54.

Uniek omdat: Xandres werkt wel vaker met inspirerende Belgische vrouwen, maar dit keer sloeg het Belgische label aan het ontwerpen met make-up artieste Sabine Peeters. Vanuit haar eigen ervaringen als curvy lady weet Sabine namelijk als geen ander wat vrouwen met rondingen écht nodig hebben in hun garderobe. Inspiratie voor deze kleurrijke capsulecollectie deed ze bovendien op in het zonnige Mexico. De must haves? Een lichtblauwe blouse met de perfecte pasvorm en een sporty broek in felgroen.

Xandres Xline Brugge

Xandres Xline Brugge

Xandres Xline Brugge

Noordzandstraat 42
8000 Brugge

Bekijk op Google Maps