Home Hotspots Mode Brussel Dr. Martens: schoenen met een persoonlijkheid

Dr. Martens: schoenen met een persoonlijkheid

Dr. Martens: schoenen met een persoonlijkheid

Dr. Martens heeft de wereld veroverd met haar unieke stijl. Het koppelen van een versleten/doorleefd gevoel aan muziek was een groot succes. Het merk heeft een grote aantrekkingskracht op mensen met een eigen stijl, en wordt gezien als een merk met een persoonlijkheid.

Wat kan je er vinden? Na de opening van de eerste winkel in Antwerpen verovert Dr. Martens dit najaar ook Brussel. De volledige collectie van Dr. Martens zal er te koop zijn, van de Originals- tot de Made in England-collectie.

Uniek omdat: De winkel in Brussel is net als die in Parijs en Amsterdam ingericht volgens het nieuwe retailconcept van Dr. Martens. David Ridgway, de Retail Development Manager zegt daarover het volgende: “Het interieurconcept voor de winkels van Dr. Martens kwam tot stand door de industriële roots van het merk, die tot uiting komen in een gestript, versleten/doorleefd gevoel, te koppelen aan muziek. Deze twee aspecten moeten consequent als een rode draad door al onze retailactiviteiten lopen, of het nu gaat om onze Full Priced stores, Outlet stores of Shop in Shop areas. Het is de bedoeling dat elke winkel zijn eigen subtiel verschillende klantenervaring biedt, gerelateerd aan de locatie.”

Dr. Martens Brussel

Dr. Martens Brussel

Dr. Martens Brussel

Dr. Martens Brussel