Op zoek naar een paar trendstukken die wel eigentijds, maar toch niet al te schreeuwerig en ‘fast fashion’ overkomen? Dan moet je zeker eens langsgaan bij de vernieuwde shop van WEAR in Leuven.

Wat je er kan vinden? De mode bij WEAR is divers, maar als er toch een noemer op geplakt moet worden dat zal het iets tussen een frivolere versie van de klassieke Franse mode en een hippe, meer down to earth Scandinavische variant in zijn. De kledingstukken die bij WEAR in de rekken hangen, spelen stuk voor stuk in op de meest hedendaagse trends – zoals vandaag zwierige prairie-jurken, fluffy oversized knits, strakke beanies en leuke boilersuits – maar dit zonder tot al te vluchtige ‘fast fashion’ over te gaan. WEAR zet dan ook vooral in op het iets kwaliteitsvollere kledinglabel dat je niet zomaar in elke shop – en al zeker in niet in de grote ketens – teregvindt.

Merken waarvoor je er terecht kan, zijn onder andere Grace & Mila, Moss Copenhagen, MbyM, FRNCH, Soft Rebels, Lipa en Moves. Ook het schoenenaanbod – mooi uitgestald overheen een lange witte wand in het strak industrieel, Scandinavisch ingerichte pand – is de moeite waard: niet alleen beschikt WEAR over een uitgebreide collectie hippe sneakers ook trendy enkellaarsjes, instappers en ander voetmateriaal is rijkelijk vertegenwoordigd. Naast schoenen ook nog knappe accessoires: kleurrijke ‘on trend’ tassen van het Deense HVISK en juwelen van jonge ontwerpers – meestal met een geometrische inslag of anders ten minste een vrij hip, jong en strak design.

Uniek omdat: de eigenaars achter de Leuvense store eigenhandig de leukste trendstukken uit de collecties van de uitzonderlijke merken die ze aanbieden uitkiezen. De dingen die bij WEAR in de rekken hangen, vindt je dan ook niet zomaar overal terug. Ook het interieur van de shop zelf – een uitgestrekt pand ergens achterin de drukbezochte Diestestraat met ruime paskamers, art nouveau-spiegels, rokerige fluwelen gordijnen en een Scandinavische sofa met wat leesmateriaal voor wie het shoppen even beu is – maakt je winkelervaring bij WEAR zeker de moeite waard.

Ontdek ook: 3 x gloednieuwe fashion hotspots van Antwerpen tot Leuven 

WEAR in Leuven

WEAR in Leuven

WEAR in Leuven

WEAR in Leuven

WEAR in Leuven

WEAR in Leuven

WEAR in Leuven

WEAR in Leuven