Feeling GOLD Parijs

Hoe steel je de looks van de Parisienne? Wie zijn dé vrouwen van de lichtstad? Wat zijn de hotspots die je niet mag missen? Ontdek meer dan 150 adresjes in Feeling GOLD Parijs.

deze maand in pakket met Feeling.

Merci is wat ons betreft een van de mooiste conceptstore ter wereld, en een absolute must-do tijdens een weekendje Parijs.

Wat kan je er vinden? Bij Merci kan je heerlijk shoppen. Maar dan ook echt alles: van kleren over parfums tot tapijten. Je kan er bovendien zelfs fantastisch lunchen en uren snuisteren tussen de hebbedingen, boeken, juweeltjes en verborgen hoekjes.

 Uniek omdat: Merci is een heus icoon geworden in Parijs: er is het kleine autootje, dat op de binnenkoer staat. Er zijn de Merci-bedeltjes die bij de kassa liggen en verkopen als zoete broodjes en er is de ethische filosofie die achter élk product schuilgaat. Hierdoor shop je zonder schuldgevoel je creditcard leeg. Een extra pluspunt: Merci ontwerpt steeds vaker haar eigen items, van horloges tot tafellinnen. Hun eigen items zijn van topkwaliteit en kan je kopen aan goede prijzen.

Merci: de ultieme conceptstore in Parijs

Merci: de ultieme conceptstore in Parijs

Merci: de ultieme conceptstore in Parijs

Merci: de ultieme conceptstore in Parijs