Zo voorkom je deze winter droge handen (+ ontdek waar je een gratis handcème kan scoren)

Onze handen krijgen het vaak hard te verduren tijdens de koude maanden. Het is dan ook geen overbodige luxe om ze af en toe eens extra in de watten te leggen. Deze 3 stappen maken je handen opnieuw zacht en gehydrateerd. En dankzij Feeling krijg je stap nummer 2 gewoon helemaal voor niets!

 

1. Ga aan het scrubben

Geen betere manier om zachte handen te krijgen, dan ze af en toe eens goed te scrubben. Hiermee verwijder je dode huidcellen waardoor je handen weer zacht worden. Na je scrubbeurt gaat je huid je handcrème ook beter opnemen. Een scrub voor je handen kan je trouwens makkelijk zelf maken door wat suiker met een olie te mengen (amandelolie, olijfolie, ...).

2. Hydrateer

Na je scrubbeurt (maar ook doorheen de dag) kan je handen best hydrateren met een handcrème. Onze favoriet voor de winter is de crème mains au karité van L’Occitane en Provence. De iconische handcrème is voor kerst gehuld in uitbundig blauw à la Castelbajac Paris, een prachtige verpakking die meteen in het oog springt. Deze maand vind je bij het feestnummer van Feeling niet alleen Feeling GOLD Londen, maar dus ook een mini-exemplaar van deze handcrème. Perfect voor in je handtas!

Feeling feestnummer + gratis handcrème van L’Occitane, deze maand enkel bij Delhaize. Op = op.

3. Vergeet je nagelriemen niet

Wanneer je je handen insmeert met handcrème mag je ook je nagelriemen niet vergeten, die zijn vaak erg gevoelig en kunnen snel droog en pijnlijk aanvoelen. Er bestaat trouwens ook speciale cuticle oil die je op je nagelriemen kan aanbrengen voor extra voeding.

4. Bescherm je handen

Ga je buiten in weer en wind? Vergeet dan je handen niet beschermen, investeer in een mooi paar handschoenen of warme wanten en je zal ze met plezier aantrekken.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content