GETEST: 7 beautyproducten die je moet proberen in 2017

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Nieuw jaar, nieuwe beautyproducten. Wij testten ze, mét plezier, en verklappen jou graag onze favorieten voor 2017. En jup, ze zijn écht de moeite waard.

Zin in een lichtere haarkleur voor de lente? Probeer deze techniek die zichtbaar schade vermindert uit bij de kapper. Getest en goedgekeurd!

7 x beauties voor 2017

Remover stick – Clinique

Remover stick - Clinique

Remover stick – Clinique

Wat is het? Een catwing maken en plots uitglijden. Jup, heb ik elke dag voor. Toen ik hoorde dat Clinique er iets op had gevonden, sprong ik er direct op. Volgens de gebruiksaanwijzing werkt deze Remover Stick het best met water, maar omdat dit me nog grotere panda-ogen bezorgde, besloot ik het droog te houden. De soepele balm verandert immers automatisch in een olie waardoor je met een droog wattenstaafje al een eindje komt. Het formaat is bovendien handig om mee te nemen en helemaal geschikt voor een snelle touch-up.

Waar te koop? Je vindt de stick bij deBijenkorf aan €22,50.

Hydrabio Perfecteur – Bioderma

Hydrabio Perfecteur - Bioderma

Hydrabio Perfecteur – Bioderma

Wat is het? Toen ik de Hydrabio Perfecteur van Bioderma mocht uittesten, stond ik versteld (of dat nu door de knappe make-up artist of door de snelle werking was, laat ik even in het midden). Wat vast staat is dat hij meteen een glowy look geeft, over je make-up heen. Hij zorgt ervoor dat de natuurlijke hydratatiecapaciteit van je huid weer in werking treedt en dat zie je heel de dag door. Pluspunt: hij heeft een zonnebescherming SPF30 én een effectieve anti-aging factor.

Waar te koop? Koop hem online aan €16,50 voor 40ml.

Night Repair Eye Mask – Estée Lauder

Night Repair Eye Mask - Estée Lauder

Night Repair Eye Mask – Estée Lauder

Wat is het? Deze pads van Estée Lauder zijn heaven. Ze geven je ogen in tien minuten een flinke oppepper door de oogzone op te frissen. Want wist jij dat het vel rondom je ogen maar liefst 40% dunner is? Hierdoor zijn tekenen van vermoeidheid, stress en veroudering sneller zichtbaar. Oplossing: deze oogpadjes dus, één keer per week. Ps. Kendall Jenner doet het ook ;-).

Waar te koop? Bij alle Estée Lauder-verkooppunten en online. €14,48 voor 1 stuk.

Phyto Replenish Oil – Dermalogica

Phyto Replenish Oil - Dermalogica

Phyto Replenish Oil – Dermalogica

Wat is het? Deze lichte gelaatsolie verzacht fijne lijntjes van de normale tot droge huid. Hij zorgt er dagelijks voor dat de lipides van de huid worden aangevuld waardoor je jouw jeugdige uitstraling behoudt (op mijn jonge huid levert hij dus ietsie minder resultaat). Wat ik doe, is een paar druppels Phyto Replenish Oil met m’n primer mengen, waardoor hij de perfecte basis is onder m’n make-up. I-de-aal.

Waar te koop? Je koopt hem via deBijenkorf aan €89,90 voor 30ml.

Anti-wallen serum – Ikari

Anti-wallen serum - Ikari

Anti-wallen serum – Ikari

Wat is het? Een kleur- en reukloze ooggel op basis van cafeïne, dat moét je gewoon testen. Deze heeft een ontzwellend effect waardoor de huid onder de ogen kalmeert, én jups het werkt. Vooral als je ouder wordt, zal de circulatie rond je ogen verslechteren waardoor er donkere kringen en wallen ontstaan. Niet meer dus, want deze Cure 3 van Ikari is een vroegtijdige preventie die de vermoeide blik meteen opfrist. Hebben!

Waar te koop? Je koopt deze gel online aan €59,75.

Sublimerende glansolie – Kérastase

Sublimerende glansolie - Kérastase

Sublimerende glansolie – Kérastase

Wat is het? Mijn favo-haarmerk Kérastase krijgt een upgrade met vrouwelijkere én duurzame verpakkingen. Pro! Dit Elixir Ultime heeft een uitzonderlijke combinatie van Oleo-complex oliën en geeft m’n (pas gekleurde) haren een zijdezachte gloed. Gebruik voor het wassen, samen met je shampoo of als leave-in doorheen de dag. Shine babe!

Waar te koop? Exclusief bij de Kérastase advies-kapper verkrijgbaar aan €38.

Lotion purifiante équilibrante – Sisley

Lotion purifiante équilibrante - Sisley

Lotion purifiante équilibrante – Sisley

Wat is het? Deze 3-in-1 lotion werk perfect op de gecombineerde tot vette huid die regelmatig last heeft van rode vlekjes en onzuiverheden. Mijn huid dus. De Java thee-extracten bevorderen zichtbaar de afname van talg waardoor mijn glanzende zones minder glimmen. Het salicylzuur heeft dan weer een reinigende werking en de extracten van Mirre en Wierook zorgen ervoor dat rode plekjes verdwijnen. Ik gebruik hem ’s ochtends en ’s avonds op een wattenstaafje om gericht de probleemzones te behandelen.

Waar koop je het? Via deBijenkorf koop je de vorige versie aan €67. De nieuwste versie is beschikbaar vanaf maart 2017.

Onze must-try beautybehandelingen voor 2017? Die vind je in het februarinummer van Feeling.

Deze klassiekers willen we voor àltijd

Old but gold: deze 7 klassiekers moéten in je beautykast

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content