Rosie Huntingon-Whiteley is een bijna-natuurlijke schoonheid. Ze heeft immers maar één middeltje nodig om haar teint dagelijks op te peppen en dat is dit wonderbusje van Caudalie, dat nu exact 20 jaar in de beautyrekken ligt.

Hoe Rosie Huntingon-Whiteley aan haar aantrekkelijke lippen komt? Ze gebruikt deze steengoede lipverzorging die haar amper € 5,40 kost.

Het elixir van de jeugd

Twintig jaar geleden ontdekte Mathilde Thomas van Caudalie wat de koningin van Hongarije in de 16de eeuw gebruikte om er eeuwig jong uit te zien: het elixir van de jeugd. Ze spitte de ingrediënten uit en bekwam een miraculeuze planteninfusie die ze eind jaren 90 graag in een nieuwe gedaante zag.

Limited edition waarmee Caudalie 20 jaar Eau de Beauté viert.

En zo ontstond in 1997 de Eau de Beauté van Caudalie, een schoonheidselixir zonder parabenen of synthetisch parfum, samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten (érg revolutionair in die tijd). Nu, twintig jaar later, brengt het beautylabel een beperkte editie van de ‘cultflacon’ op de markt. Het nieuwe flesje bestaat uit frosted glas met gouden dopje en is bedrukt met een wijnstok in verguld metaal.

Prep & fix!

Maar wat doet het elixir nu eigenlijk? Eau de Beauté sluit je poriën zichtbaar vanaf de eerste spray én verlengt de levensduur van je make-up door hem te fixeren. Omwille van dat laatste wordt het flesje ook vaak gebruikt op de catwalk. Het is onder andere hét go-to beautyproduct van topmodel Rosie Huntington-Whiteley en Caudalie koos haar dit jaar dan ook uit als ambassadrice voor haar wonderspray.

“Ik ben gek op het schoonheidselixir van Caudalie, aangezien het voor mij werkt als een ‘Spa binnen handbereik’. Het is een fantastisch product dat mijn teint meteen verfrist en mijn huid doet stralen van energie,” aldus Rosie Huntington-Whiteley.


Deze limited edition is beschikbaar in een flesje van 100ml of een reisformaat van 30ml en wordt sinds augustus 2017 exclusief verkocht op www.caudalie.com. Vanaf oktober 2017 ligt deze Eau de Beauté in de Caudalie verkooppunten, in de apotheek en in de parafarmacie.

Prijs: 100ml –  € 37,80 / 30ml – € 13,70

 

 

Lees ook:

DELEN