5 x zó draag je de witte blouse

Op kantoor, tijdens een lunch met vriendinnen of voor een avondje uit: een witte blouse staat bij iedere situatie en geeft steeds dat vleugje elegantie. Hieronder geven wij je tips over combinaties met dit trendy item. Haal je favoriete blouse er dus alvast bij en combineren maar!

De witte blouse is tijdloos en overleeft al talloze modeseizoenen. Misschien heb je al een prachtig exemplaar of misschien moet je er nog een scoren, maar hier vind je alvast 5 mogelijke combinaties met een witte blouse. Beloofd: you will look like an angel.

1. De 'klassieke' combinatie

De klassieke combi gaat al jaren mee en je kan er niks fout mee doen: Doe de bovenste knopen van je hemd los en vul aan met een mooie ketting. Draag hier een slim jeans bij en je ziet er glamorous uit zonder veel moeite. 

2. Onder een pull

Voor een iets lossere look, trek je een pull of sweater over je hemdsblouse. De kraag van je hemdsblouse blijft hierbij steeds zichtbaar, net als je mouwuiteindes. Te combineren met een jeans of zwarte broek, zolang jíj je er maar goed in voelt!

3. Dit doe je aan je voeten

Wanneer je de witte blouse op een jeans draagt, kan je er haast elke schoen onder doen. Met pumps of sandalen met hak wordt je outfit ultra-chique, terwijl je met sneakers voor de casual look kan gaan. In beide gevallen is het tof als je de mouwen oprolt en je de hemdsblouse nonchalant in je broek steekt. Zo kun je bijvoorbeeld een deel van je hemd eruit laten hangen en het andere deel in je broek verstoppen. 

4. Een opvallend extra

Witte blouse

Kies voor een 'simpele' witte blouse om heel ruim te combineren of ga voor een extra om iets meer op te vallen. Zo kunnen bijvoorbeeld een strik, knopen achteraan of een hoge kraag een mooie touch geven aan je outfit.

5. Met een kostuum

Voor een iets verfijndere look draag je de witte blouse onder een kostuum, zowel mogelijk met classy broek als met een elegante rok. Helemaal zwart met fancy pumps voor een avondje stappen of een kostuum met kleurenprint voor een iets vrolijkere look

Niet veel tijd om een blouse te gaan kopen? Kijk dan gauw eens in je man zijn kleerkast ;-). Zoek je nog een leuke sneaker voor eronder? Hier vind je de mooiste pastel sneakers en hier zie je hoe je ze draagt.
 

Lees ook:

Mesh: mode met gaten

Zo koop je eens jeans die niét afzakt

Co-ord, een gecoördineerde look

Partner Content

Gesponsorde content