13 x de mooiste jassen voor de lente

De zon laat zich al wat vaker zien, maar het is toch nog te fris om zonder jas naar buiten te gaan. Wij gingen op zoek naar de mooiste jassen om deze lente je outfit helemaal af te maken. 

Hieronder sommen we dé 5 trendy jassen van het seizoen voor je op.

1. De bomber 

Sportievere it-girls als Cara Delevinge worden er vaak mee gespot. De bomber jack is hot! Draag dit statement piece in combinatie met een jurkje of boven een cropped top. Te basic? Ga dan voor de fluwele versie of voor een exemplaar met drukke bloemenprints.

2. Stoere denim

Haal de denim jacket maar terug uit je kleerkast, liefst een exemplaar met rafelige randen en oldskool versiersels. Denim blijft scoren! Een echte topper, want élke vrouw is sexy in denim.Tip: ga zelf aan de slag en versier jouw denim jacket met patches.

3. Classy trench

De trench coat, wie kent ‘m niet? Burberry maakte er een statement van. Deze topper blijft ieder seizoen een ultieme klassieker

4. Japanse stof & bloemenmotiefjes

Tover je dit seizoen in een kimono en krijg meteen die bohemian look. How to wear: draag het met een simpel wit jurkje en chunky sandalen of een gerafeld spijkerbroekje met eentonige top. Een absolute go als festival outfit!

5. Oversized blazer

Eén ding is zeker: de blazer verdwijnt nooit uit onze kledingkast. Deze lente draag je hem niet kort, maar oversized. Met de lange blazer zie je er chique en gesophisticeerd uit.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor de lente? Bekijk dan zeker onze favoriete  T-shirts voor de lente en scoor de laatste lente trends in deze 6 nieuwe shops in Antwerpen.

 

Fotospecial: dé 13 leukste lente jassen

Partner Content

Gesponsorde content