Home Lifestyle Cultuur 3 tips voor het verlengd weekend
3 tips voor het verlengd weekend

Opnieuw een verlengd weekend! Woehoe, meer tijd dus voor een leuke activiteit. Wij zetten 3 toffe dingen op een rijtje. 

1. Haute dogs proeven op Bus-Kruid

Heb je de haute dogs van Jeroen Meus nog niet geproefd? Waag dan het komend weekend je kans! De foodtruck van Jeroen Meus staat namelijk op Bus-Kruid, een nieuw foodtruckfestival waarvan de eerste editie plaatsvindt aan de voet van het MAS, ter ere van het vijfjarig bestaan van het museum. Foodtrukcs en kruiden in alle vormen, geuren en kleuren vormen de rode draad doorheen het festival. Meer info op de website.

2.  Les nuits Botaniques 

'Les Nuits' is de opener van het festivalseizoen. Bekijk zeker de concertagenda. Je kunt terecht in het Koninklijk Circus, de Chapiteau, de Orangerie, de Rotonde en het Museum (Grand Salon). Maandag onder andere op de agenda: La muerte, Oathbreaker en Bots Conspiracy. Bekijk voor meer informatie de website.

3. Decamerone

Topfotografe Liesje Reyskens opent een venster op de liefde en haar uiteenlopende verschijningsvormen. Met fotografische raamvertellingen in de Hasseltse binnenstad refereert de fotografe aan thema’s uit Boccaccio’s Decamerone en ontsluit een virtueel realistisch universum over hartstocht, censuur, rampspoed en levenslust. Een uniek en interactief parcours voor jong én oud dat, naar onze vreugde, ook passeert langs de gevel van de Provinciale Bibliotheek Limburg. Meer info op de website.

 

Liever rustig genieten van een goed boek? Hier vind je 5 boeken om te lezen in de lentezon. Of geniet van een van deze series die je zeker niet mag missen.

 

Lees ook:

Zoveel calorieën bevat je favoriete drankje

Dit is het beste groenterestaurant van 2016

3 x food hotspots om dit weekend te ontdekken