Home Lifestyle Cultuur 3 x series die je écht niet wilt missen

3 x series die je écht niet wilt missen

3 x series die je écht niet wilt missen

Popcorn, afstandsbediening en dekentje in de aanslag. Tijd om het weekend al bingewatchend af te sluiten. Wij verklappen onze favorieten.

1. The End of The Fxxxing World

De 17-jarige James, die ervan overtuigd is een psychopaat te zijn, gaat een relatie aan met Alyssa, een potentieel slachtoffer om te vermoorden. Ze gaan samen op avontuur en bij wonder blijkt James toch dingen te voelen. Maar hoe komt het en welke gevolgen heeft het voor zijn moordplan? Absurd, vol zwarte humor én absoluut de moeite waard. (Te zien op Netflix)

2. Lovesick

Dylans relatie met Abigail lijkt serieus te worden, Evie probeert haar gedachten af te leiden en Luke is op zoek naar zichzelf en wat hij wilt in het leven. En dat allemaal terwijl Angus vol spanning wacht op de geboorte van zijn kleine spruit. Je leest het goed: Lovesick is terug. Laat het bingewatchen maar beginnen. (Nu op Netflix)

3. Alias Grace

Miniserie gebaseerd op de roman van Margaret Atwood. Grace Marks is een arme, Ierse immigrante. Ze werkt als dienstmeisje, maar wordt opgepakt voor de moord op haar werkgever. Een psychiater moet beslissen of ze toerekeningsvatbaar is. Een serie waarin vrouwenrechten een cruciale rol spelen. (Te bekijken op Netflix).

Meer tips voor een ontspannen weekend: