Daar is de krokusvakantie, en daar is ook de regen en wind. Zin om lekker te cocoonen? Deze films op Netflix zijn de moeite waard.

Isn’t it romantic

Rebel Wilson is opnieuw haar grappige zelve in ‘Isn’t it Romantic?’ Natalie is een architecte met een absolute hekel aan romantische komedies. Wanneer ze tijdens een overval haar hoofd stoot, verandert haar leven plots in een romantische film. Perfect voor een regenachtige dag.

 

Dirty John

Amerika is in de ban van meestermanipulator John Meehman. Aan de hand van interviews met vrienden, ex-vrouwen en rechercheurs wordt zijn criminele loopbaan geschetst. Er is ook een serie over gemaakt.

Nu op Netflix. 

Paris est à nous

Anna mist de vlucht die ze wilde pakken om Greg te zoeken in Barcelona. Het vliegtuig crasht en dat laat haar nadenken over het leven en sterfelijkheid.

The other Boleyn Girl

De krokusvakantie is het perfecte moment om te genieten van een heerlijk kostuumdrama. De zusjes Anne en Mary Boleyn strijden in het begin van de zestiende eeuw beiden om het hart van de machtige, maar losbandige koning Henry VIII. Hun liefdesdriehoek zorgt voor verdriet, angst en zelfs politieke landverschuivingen.

Nu op Netflix. 

Á bras ouverts

Jean-Etienne is een rijke Fransman die welgestelden oproept om armen thuis op te vangen. Diezelfde avond gaat de bel in zijn poepchique villa te Marnes-la-Coquette, in zijn tuin wordt een kamp opgezet, en zijn overtuigingen worden serieus op de proef gesteld.

Nu op Netflix

Meer tips voor de krokusvakantie: