Home Lifestyle Cultuur 4 x tips voor een geweldig weekend

4 x tips voor een geweldig weekend

4 x tips voor een geweldig weekend

Het is weer vrijdag en we weten allemaal wat dat betekent: WEEKEND! Om van jouw weekend a good one te maken, sommen we hieronder weer vier artikels op met toffe wat-te-doen-tips.

1. Tips voor je valentijnsmenu

Nog last minute op zoek naar een manier om je liefste te verwennen? Of misschien alleen nog nood aan een kers op de taart? Lees dan verder en ontdek het zinnenprikkelende valentijnsmenu waar ook jouw lieveling bij zal smelten

2. 10 must-do tips

Ook deze week staan er op ons feel it-overzicht weer trendy shoptips, culturele aanraders en nog meer bronnen van inspiratie. Ook maak je er kans op een overnachting in een hotel naar keuze. Klik dus gauw verder!

3. 4 nieuwe films die je niet mag missen

Aandacht voor de filmfanaten onder ons, want in 4 nieuwe films die je niet mag missen, presenteren wij jullie de nieuwste must-see movies, nu in jouw bioscoop!

4. 3 x heerlijke adresjes

Het overkomt iedereen wel eens, zo'n dagje liever niet koken en in het weekend gebeurt dit al eens vaker. But wait, geen zorgen, Feeling zocht voor jullie drie adresjes voor een heerlijke hap, zodat jij dit weekend je keukenschort even aan de haak kan hangen.
 

Lees ook:

5 x wat te doen dit weekend

In 6 stappen naar meer energie en minder kilo's