Home Lifestyle Cultuur ‘Absolutely Fabulous: The Movie’: even opwarmen met Patsy

‘Absolutely Fabulous: The Movie’: even opwarmen met Patsy

'Absolutely Fabulous: The Movie': even opwarmen met Patsy

Nog even aftellen en dan strompelen Patsy en Edina op stiletto’s en platformsneakers richting groot wit scherm met ‘Absolutely Fabulous: The Movie‘. Fans van over de hele wereld zetten de Bolly koud, hullen zich in hun Lacroix en leunen achterover voor een avondje topamusement met de mafste fashion victims van deze planeet.

Ik ben een fan van het eerste uur en zeg nog elke dag dank u omdat ik een job heb met collega’s die nóg maffer en geweldiger zijn dan Patsy en Eddy. En nee, ik noem geen namen.

Trommel je vriendinnen op, dip jullie gemanicuurde nagels in een XL bak popcorn en kijk hoe Pats en Eddy op een superposh fashionevent Kate Moss (de echte) van een balkon duwen. Het begin van een doldwaze vlucht naar the South of France, waar de twee uit alle macht de schijn van the sky is the limit proberen op te houden.

Vanaf 21 september bij ons in de zalen, maar kom nu al in de stemming met deze onnavolgbare uitspraken van Pats. Cheers, sweeties!

abfab

Eddy: “We’ll go on public transport, Pats.”

Patsy: “Are you mad? I’ve got nothing to wear on public transport.”

“She’s so cold I bet she has her periods in cubes.”

(Met stip mijn favoriet)

“It’s so long since I actually remember going to sleep instead of passing out”

“I know what you’re feeling darling, but really I just don’t even care.”

Eddy: “Sweetie what are you drinking?”

Patsy: “Oh this? Chanel No. 5.”

Ook zo’n fan van Eddy En Patsy? Waag dan hier je kans en win een van de 15 duotickets voor Absolutely Fabulous – The Movie.