Zowat heel de redactie is fan van lijstjes; lijstjes met favoriete lanceringen, lijstjes met inspirerende vrouwen en naar het eindejaar toe ook lijstjes met wat ze stiekem onder de kerstboom willen. Dit verlangt eindredactrice Annelore voor kerst of nieuw:

5 x wat Annelore wil

Lucky Numbers Legging

42-54
€ 139 – Shop hem hier

Extra zuurstof, die haal ik liefst crossend uit de bossen. En omdat het mijn enige échte uitjes zijn, zijn ze die extra investering waard. Daarom: die prachtige Lucky Numbers Legging van het Belgische 42-54, en dan nog liefst van bij de even prachtige boetiek Pastoor, nu ook mét webwinkel!

4 Idiot-servetten

Kris Martin voor Artlead
€ 120 – Shop ze hier

Comfort food is nooit zo comforting geweest als nu. En om het dineren helemaal àf te maken, staat dit op m’n lijstje: de vier katoenen Idiot-servetten van Kris Martin voor Artlead, een online, Belgisch platform waar je kunst kunt leren kennen en kopen – ja ook jij, lieve schenker.

Roverwijn

De Rovers
€ 55 – Shop het hier

De Rovers is een fijne bende die zich inzet voor de aan leukemie lijdende Rover, het zoontje van woestijnvisduo Pedro Elias en Evelien Broekaert. Op hun website kun je ook lekkere Roverwijn bestellen ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Dat eerste karton heeft de lockdown op smaak gebracht, dus graag nog een extra dozijn Rover Rood, graag. En trakteer jezelf ook ineens.

Duurzame shampoo

Kevin Murphy
Vanaf € 27,50 – Shop het hier

Bij m’n missie om zo lief mogelijk voor de planeet te zijn, is m’n meest recente focus die op shampoos. Ik ben op zoek gegaan naar fairtrade, cruelty free, en biologisch afbreekbaar en kwam uit bij de producten van Kevin Murphy. Zonder sulfaten en parabenen, en zo schoon vormgegeven. Pretty please?

Arctic Monkeys op vinyl

Arctic Monkeys
€ 27,95 o.a. te koop via musicmaniarecords.be

Twee liefdes: 1. Een vinyl plaat draaien als het buiten donker wordt en 2. Arctic Monkeys. Met Arctic Monkeys – Live At The Royal Albert Hall, waarop 20 van hun allerbeste tracks staan, kun je me dus dubbel plezieren. Bovendien gaat de volledige opbrengst naar War Child UK, een organisatie die kinderen met oorlogstrauma’s ondersteunt.

Meer cadeaulijstjes