Home Lifestyle Cultuur De gastsprekers die Chef Lifestyle Nathalie Balsing absoluut wil zien op de...

De gastsprekers die Chef Lifestyle Nathalie Balsing absoluut wil zien op de Feeling Forward Inspiration Day

De gastsprekers die Chef Lifestyle Nathalie Balsing absoluut wil zien op de Feeling Forward Inspiration Day

Zin om je volledig onder te dompelen in de Feeling wereld waarin thema’s als mode, beauty, reizen, human interest en nog veel meer worden besproken? Hou dan zéker 8 juni vrij voor de Feeling Forward Inspiration Day! Net zoals onze andere Feeling Forward evenementen belooft het een groot succes te worden! Het enige verschil: dit keer worden jullie een hele dag verwend met tal van topsprekers. Na haar reis naar Lapland begin dit jaar is er een lezing die onze chef lifestyle Nathalie Balsing zeker niet wil missen. Ontdek het hier.

 Dixie Dansercoer en zijn vrouw Julie Brown

“Ik ben begin dit jaar naar Lapland op reis geweest, en nog altijd onder de indruk van  de schitterende natuur. De naaldbomen onder de dikke pakken sneeuw, de stilte, de sterren aan de eindeloze hemel,… Noorderlicht heb ik helaas niet gezien, maar dat hou ik graag als excuus om nog eens terug te gaan.

Wat de Feeling Inspiration Day betreft, kijk ik dan ook het meest uit naar de lezing van Dixie Dansercoer en zijn Amerikaanse vrouw Julie Brown, die komen vertellen over de expedities die ze organiseren in Arctische gebieden. Ik begrijp volledig hun fascinatie voor de plekken op onze wereld waar het leven in z’n meest pure, overweldigende en tegelijk meest kwetsbare vorm getoond wordt.

Of zo’n expeditie ook iets voor mij is, betwijfel ik, daarvoor ben ik net wat teveel op comfort gesteld vrees ik. Maar blijkbaar inspireren hun lezingen je om je grenzen te verleggen, dus wie weet?…”

Ontdek alle sprekers via Feeling.be/forward

Praktische informatie

  • De Feeling Forward Inspiration Day vindt plaats op 8 juni 2018 in Lamot te Mechelen.
  • Het evenement start om 8u30 en eindigt om 19u00.
  • Parkingen in de buurt: Q-park Lamot en Vinci Centerparking.
  • De prijs is inclusief lunch, coffeebreaks, networkdrinks én een goodiebag ter waarde van €100.
  • Factuur kan je krijgen op aanvraag.
  • Meer informatie en tickets vind je op feeling.be/forward

See you there!