De rode loper van het 74ste filmfestival in Venetië ging het voorbije weekend bijna in vlammen op. Nee, niet door kaarsjes die het tapijt moesten verlichten – daar zorgden de flitsen van de persfotografen wel voor – wél door de nogal hete verschijning van onze Belgische knapperd Matthias Schoenaerts. En hij was niet alleen…

Intieme slow

Matthias mocht de rode loper van Venetië betreden als hoofdrolspeler van ‘Le Fidèle’, de nieuwe langspeelfilm van Michael R. Roskam. Aan zijn arm? De Franse actrice Adèle Exarchopoulos. Nee, niet als nieuwe vriendin – al klopte het plaatje wél – maar als mede-speelster waarmee hij blijkbaar erg goed kan opschieten. Schoenaerts drukte Adèle namelijk op een gegeven moment stevig tegen de borst voor een intieme slow (smelt vanaf minuut 2:40).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Adèle Exarchopoulos hulde zich in een op maat gemaakte zijden jurk met leren details én sandalen van Louis Vuitton. Ook Matthias Schoenaerts droeg een smoking van Louis Vuitton uit de Herfst/Winter 2017 collectie. Wat een duo (wij zijn maar een beetje jaloers)!

Adèle Exarchopoulos en Matthias Schoenaerts in Louis Vuitton.

Meer knappe mannen