https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Cultuur Dit wordt dé bestseller van de zomer

Dit wordt dé bestseller van de zomer

Dit wordt dé bestseller van de zomer

Eindredacteur Ilse Ingang raakte in de greep van dit duizelingwekkende debuut.

 

Maak kennis met Ani Harrison. Haar perfecte leven is een leugen.

Als onzekere tiener op de prestigieuze Bradley School beleeft TifAni FaNelli  een traumatiserende nacht waarvan ze nooit zal herstellen. Jaren later, met een glamourjob, exclusieve kleerkast en haar steenrijke verloofde Luke, heeft ze het perfecte leventje waar ze zo hard voor heeft gewerkt en gedieet.

Maar Ani draagt een duister geheim met zich mee.

Wat dat is, ga ik niet onthullen, maar dit is een boek dat je al van bij het begin niet meer kunt wegleggen. Het hoofdpersonage komt aanvankelijk als een leeghoofd over, maar naarmate het verhaal zich ontrafelt, kijk je dwars door de façade heen en ontdek je een jonge vrouw die de moed heeft om alle maskers af te gooien en een dappere keuze te maken die haar bevrijdt van al haar kwelduivels.

Onlangs vertelde schrijfster Jessica Knoll trouwens dat het boek gebaseerd is op de verschrikkelijke ervaring die ze zelf heeft meegemaakt op haar vijftiende, na een uit de hand gelopen highschoolfeestje. “Verwerking kan pas beginnen als je de waarheid onthult”, zei ze daarover.

“Het gelukkigste meisje ter wereld’ is het soort boek dat je bij de keel grijpt en niet meer loslaat.”, dixit Reese Witherspoon, die het verhaal gaat verfilmen.

Het gelukkigste meisje ter wereld Vanaf 20 april ligt het boek (uitgegeven bij Manteau) in de winkel.

 

Lees hier exclusief enkele framenten uit het boek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilse Ingang Ilse Ingang is de eindredacteur van Feeling. Ze leest graag en praat nog liever. Ze houdt van kostuum- en andere drama’s, van Mr. Darcy en David Brent. Ze sprokkelt quotes waar ze die hoort of ziet, en gooit die graag eens in de groep.

Benieuwd naar de quote van vorige week? Check hier de blog van Ilse.