Love it or hate it, maar Emily in Paris, de reeks over een jonge Amerikaanse mode-marketeer die haar geluk gaat beproeven in modehoofdstad bij uitstek Parijs, is aan een tweede seizoen toe. Om iedereen alvast een beetje warm te maken voor de gloednieuwe romantische plotlijnen en vooral ook: opvallende mode, loste Netflix al een paar eerste beelden. Kijk mee en geniet.

Een dikke maand geleden liet Lily Collins, hoofdactrice uit de reeks, ons via haar Instagram-account al weten dat het tweede seizoen van Emily in Paris ingeblikt was. Een echte trailer voor dat tweede seizoen is er nog niet, maar om ons binnenkort weer massaal achter ons beeldscherm gekluisterde te zien, loste Netflix wel alvast een paar eerste sfeerbeelden. Wat we zoal van Emily in Paris 2 mogen verwachten? ‘Meer mode, meer romantiek en meer Emily’ zo schrijft de streamingdienst zelf bij de beelden.

De outfits? Die zien er alvast weer even kleurrijk, vrolijk en origineel uit als in het eerste seizoen. Wat er daarnaast ook meteen opvalt is dat we Emily dit jaar niet alleen door de straten van Parijs zullen zien struinen, maar ook al zonnebadend op het strand of langs de zwembadrand in Saint-Tropez en een paar andere pittoreske badplaatsen in Frankrijk. Als we Darren Star, de maker van de reeks, mogen geloven zal het tweede seizoen van Emily in Paris dan ook veel meer aansluiten bij de Franse levensstijl zoals die er effectief uitziet, en niet alleen in hartje Parijs.

Happily ever after?

Naast Emily zelf zien we op de beelden ook onmiddellijk een paar oude bekenden opduiken. Zo houdt Emily vakantie met haar besties Mindy (Ashley Park) en Camille (Camille Razat), schuimt het drietal samen een paar ab fab high society-feestjes af, staan collega’s Luc (Bruno Gouery) en Julien (Samuel Arnold) haar bij tijdens fashion emergencies en andere werk-gerelateerde perikelen en is ook de knappe Gabriel weer van de partij.

Hoe het met die laatste zal aflopen, is echter nog afwachten. Want naast de creatieve en ietwat mysterieuze Parijzenaar, duikt er dit seizoen ook een nieuwkomer op: de Britse Alfie (gespeeld door Lucien Laviscount) blijkt een rasechte charmeur die ook het hart van Emily klaarblijkelijk niet onberoerd laat. Hoe dat afloopt en wat dat betekent voor de relatie tussen Emily en Gabriel? Dat zien we hopelijk binnenkort allemaal in het tweede seizoen!

Meer over series en celebs: