Fan van Big Little Lies? Dan hebben we goed nieuws! Na Big Little Lies wordt nu ook één van de andere boeken van Liane Moriaty in een serie gegoten. ‘Negen volmaakte vreemden’, kun je binnenkort ook in serie-vorm zien. Al moet je wel nog even geduld hebben.

Na het mysterieuze einde van het tweede seizoen van Big Little Lies, is het afwachten of er nog wel een derde komt. “We sluiten het niet uit”, zei actrice Nicole Kidman, een van de hoofdrolspelers toen. Daarover is er voorlopig nog geen nieuws. Maar is wel ander goed nieuws: ‘Negen volmaakte vreemden‘, een ander boek van Liane Moriaty, wordt alvast verfilmd.

Melissa McCarthy speelt de rol van een ex-auteur met een gebroken hart.

Negen volmaakte vreemden

Melissa McCarthy (Je kent haar uit Girlmore Girls en Mike & Molly) en Nicole Kidman werken mee aan de serie. Negen volmaakte vreemden gaat over negen gasten in een exclusief wellnessresort. Ze zijn er allen met een ander doel: terwijl sommigen willen afvallen, proberen anderen een gezonde draai te geven aan hun leven of willen ze hun liefdesverdriet verwerken. Ondanks alle luxe beseffen ze dat ze ook flink moeten werken. Al heeft niemand door hoe zwaar de tien dagen zullen worden. Ze worden geleid door Masha, zij runt het resort en wilt naast mediteren en rusten één ding: zorgen dat gasten afkicken van verslavingen als suiker, cafeïne én technologie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dit is al geweten

Melissa McCarthy en Nicole Kidman zullen naast de productie ook zelf een rol spelen in de serie. Nicole is Masha, de manager van het resort, terwijl Melissa de rol van Frances Welty op zich neemt, een voormalig schrijfster die wilt genezen van haar gebroken hart. De rest van de cast is nog niet bekend.

Verder is nog niet geweten wanneer de serie juist zal gelanceerd worden. Momenteel zitten ze in de pre-productiefase, dat wil zeggen dat we nog even geduld moeten hebben. Er gaan wel al geruchten dat de serie rond 2021 op Hulu zal verschijnen, hopelijk is het daarna ook snel in België te zien. En als je niet kunt wachten, kun je alvast het boek lezen. Wordt alleszins vervolgd.

Meer over series:

(Bron: You Magazine)