Op 11 en 12 augustus is het eindelijk zover, tijd om onze dansbenen weer boven te halen voor hét dancefestival van de zomer: WECANDANCE. Dit jaar wordt het strand van Zeebrugge omgetoverd tot the Wild Wild West. Ligt jouw outfit al klaar voor deze ‘ACID COWBOYS-editie’? Wij vertellen je how to dress and what to expect! 

1. Kleed je als een cowgirl

Liggen jouw stoere laarzen en cowboyhoed al klaar maar zoek je nog wat accessoires of een vestje om je look compleet te maken? Kijk dan zeker even naar de limited edition capsulecollectie die WECANDANCE dit jaar weer op poten heeft gezet met verschillende Belgische ontwerpers. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer inspiratie nodig? Pinterest to the rescue!

2. Don’t share your food

Niet alleen gekend als hét dancefestival van de zomer maar ook als een foodwalhalla waar je jouw smaakpapillen in de watten kan leggen, je gaat haast niet weten wat te kiezen! Zoals elk jaar zal er een Food Court zijn waar de gekende gerechten van Il Capriani, Jean Sur Mer en co te vinden zijn maar dit jaar werd ook het concept lichtjes aangepast. Hello Taqueria!

Welke newbies we verwelkomen in de food line-up? We geven je hier graag een voorsmaakje! Mmmmm…

Carbon

Chef Peter Vlyminck works his magic met houtskool. Een combinatie van zuiverheid & funk geven een geweldig resultaat.

DOI DOI

Houd je van Asian Food? Dan is DOI DOI the place-to-be, en bovenal: yummy & healthy.

Invincible

Ongecompliceerd eten mét vakmanschap, dat is waar Chef Kenny Burssens naar streeft. Dit jaar werd hij ook beloond met een mooie score van 14/20 in de Gault & Millau-rating.

Mission Massala

Mag het een beetje spicy zijn? Laat je dan verleiden door de gerechten van Mission Massala, Indian food met een urban coolness uitstraling!

Mister Spaghetti

Zin in een good old spaghetti? Dan kan je terecht bij Mister Spaghetti, als het ware een pasta-tovenaar!
Wij zijn alvast aan het watertanden! Om dan nog maar te zwijgen over al die zoetigheden! Joost Arijs, één van de beste ‘chocolatiers’ van België serveert weer enkele sweets om van weg te dromen. Van geglazuurde donuts tot een uitgebreide koffiebar… hier moet je zijn als je een kleine opkikker nodig hebt! 

3. See you there?

Tickets kosten € 99 voor een weekend en € 58 voor een dag. De verkoop is nog steeds lopende, bemachtig nu jouw plekje via de WECANDANCE website. Tot in Zeebrugge!

Meer festival preps