Home Lifestyle Cultuur Magisch vrouwenfestival
Magisch vrouwenfestival

 

Op zaterdag 24 en zondag 25 november kan je op het prachtige domein Heerlijckyt van Elsmeren deelnemen aan Het Heerlijk Magisch Vrouwenfestival.

 

Twee dagen lang kan je in het gezelschap van een vijftigtal andere vrouwen verbinden rond vrouwenzaken, je onderdompelen in vrouwendingen of debatteren over meer vrouwelijkheid in de wereld.

Het festival wordt georganiseerd door Tamara Lenaerts, bezielster van LaDuende. In het dagelijks leven coacht ze sprekers, werkt ze als procesbegeleidster en organiseert ze vrouwendingen.

De workshops die tijdens het weekend zullen worden georganiseerd, hebben als thema: lijf & leden, creatief & kunstig, vrouwenwijsheid en ‘wat met de wereld?’

Praktische info:
Van zaterdag 24 november om 10u t/m zondag 25 november om 16u
Prijs: €150 (excl BTW, €175 incl BTW)

Inclusief professionele begeleiding en alle maaltijden (behalve diner 1ste dag), doorlopend koffie, thee, water en verblijf in kasteeldomein. Iedereen voorziet zelf een gerecht voor 2 personen, waarmee op zaterdagavond een heerlijk feestmaal op tafel kan worden getoverd.
Overnachten gebeurt op basis van gedeelde meerpersoonskamers. Voor een single kamer (mits beschikbaarheid), betaal je €48 toeslag.

Om in te schrijven, volstaat het om je gegevens door te mailen naar tamara.lenaerts@laduende.be