Al 6 jaar lang is Marry Me hét event bij uitstek voor bruidjes die op zoek zijn naar poëzie en authenticiteit. Oprichters Valentine en Géraldine gaven een nieuwe twist aan de klassieke trouwbeurs en gingen voor een totaal nieuw concept. Het resultaat? Een hippe en trendy beleving.

De meest trendy trouwbeurs van Brussel

De twee vriendinnen Valentine en Géraldine organiseerden in 2012 de eerste editie van Marry Me! Heel wat toekomstige bruidsparen hadden het gehad met die grote onpersoonlijke trouwbeurzen en veel leveranciers waren zelf ook op zoek naar meer authenticiteit. “We wilden de jonge, creatieve geesten voor het voetlicht brengen en onbekende, originele talenten samenbrengen.” Zes jaar later spreekt Marry Me! nog altijd tot de verbeelding van verliefde koppels.

De trouwbeurs brengt zowel professionals als creatieven samen in Brussel. Alles verloopt in een cosy sfeer en er is tijd en aandacht voor details, het juiste ontwerp van de uitnodiging, de kant van haar jurk, de stof van zijn vlinderdas… Kortom: alles om de dag van je dromen vlekkeloos te laten verlopen!

Back to the Origins of Love

Let’s get back to the Origins of Love! Voor deze zesde editie stellen de exposanten inspirerende concepten voor die onderling met elkaar verweven zijn in drie universums. Zo worden verliefde koppels en hun gasten uitgenodigd om andere lokale tradities te verkennen. Elk universum is gebaseerd op de duizenden manieren om wereldwijd de liefde te vieren.

Het ‘Chic Spirit’ universum haalt bijvoorbeeld zijn inspiratie in Noord-Afrika, denk aan etnische borduursels, gewassen linnen, vlechtwerk, zwart, wit en een vleugje goud. ‘Folk Spirit’ staat dan weer voor een onbevangen sfeer en de schitterende kleuren van Zuid- Amerika. Ideaal ook voor geliefden die elkaar in het najaar hun ja-woord geven. ‘Pop Spirit’ tot slot voert de verliefde koppels mee naar de turkooizen stranden in het Zuiden. Op de achtergrond zien we India met zijn felle kleuren, een overvloed aan bloemen en vrolijke folklore. Naast deze standjes, mag je jezelf verwachten aan modeshows, degustaties, workshops en livemuziek!

Praktisch

De beurs vindt plaats op vrijdag 19 oktober (van 18 tot 22 uur) en op zaterdag 20 oktober (van 10.30 tot 19 uur). Prijs: € 8,50 in voorverkoop en € 10 op de dag zelf.

Marry Me – La Maison du Bois: Avenue des Volontaires 2, 1040 Etterbeek (Brussel)