Ja, je houdt wel van een streepje muziek, maar verder dan wat doelloos in het rond zappen tussen de Vlaamse radiozenders of het beluisteren van je golden oldies en enkele artiesten die sowieso al in je ‘favorieten-lijstje’ zitten, raak je meestal niet? Dan is onze Feeling Hotlist op Spotify misschien wel iets voor jou!

Van de engelachtige, maar female empowered stem van Angèle, tot de allernieuwste van Eva De Roovere of meer edgy popsongs van diva’s als Lana Del Rey, Robyn en Billie Eilish: Feeling houdt speciaal op jouw maat een vinger aan de pols in de hedendaagse pop- en rock scène.

Zowel recent uitgebrachte songs van geijkte namen uit de branche (denk: Madonna en Queen B), als de meest in het ‘oor’ springende nummers uit het nieuwe oeuvre van de jongste ontdekkingen uit de platenbak van onze huismuziekrecensent, vinden er hun plekje. Ideaal voor wie zijn muzikale horizonten graag wat wil verruimen, maar daar liever niet zelf uren opzoekwerk aan laat verloren gaan dus.

Zeker checken die lijst! Volg hem nu via feeling.be/spotify.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: