Zin om een avondje Netflix te bingen, maar langer bezig met het kiezen van een serie uit het eindeloze aanbod van Netflix? Feeling to the rescue. Wij kijken en selecteren voor jou de beste nieuwe series op Netflix.

De beste nieuwe series op Netflix:

Rojst

In een klein Pools stadje worden begin de jaren 80 een prostiutee en jeugdleider vermoord. Een ervaren journalist en een ambitieuze jonge redacteur starten een onderzoek.

Vanaf 27/3 op Netflix.

Unorthodox

Na een gedwongen huwelijk besluit een jonge, chassidische vrouw uit Brooklyn, te vluchten naar Berlijn. Ze trekt in bij een groepje jonge muzikanten, maar wordt al snel achtervolgd door haar verleden.

Vanaf 26/3 op Netflix.

Keizersvrouwen

De vrouw van een rijzende ster bij de gemeente Amsterdam wordt achtervolgd door een donker verleden en zakt steeds dieper weg in de onderwereld van seks en drugs.

Vanaf 19/3 op Netflix.

Kalifat

Een dreigende aanslag door IS in Zweden verbindt de levens van een groep vrouwen, waaronder een moeder met een dilemma, een bevlogen studente en een ambitieuze agente.

Vanaf 18/3 op Netflix.

Eilite (seizoen 3)

Het nieuwe seizoen van Elite is er. En het is al snel duidelijk dat er een nieuwe moord is gebeurd. Wie heeft dit overlijden op zijn geweten?

Vanaf 13/3 op Netflix.

Kingdom (seizoen 2)

Een epidemie heeft er voor gezorgd dat Joseon in de hel is veranderd. Het is nu aan kroonprins Lee Chang om er voor te zorgen dat zijn land van de ondergang wordt gered. Dat resulteert in een bloederige strijd.

Vanaf 13/3 op Netflix.

Dirty Money

Van wurgleningen tot auto’s waarmee is gesjoemeld vanwege uitstoottests: deze serie onderzoekt schaamteloze voorbeelden van hebzucht en corruptie in bedrijven.

Vanaf 11/3 op Netflix.

Velvet

Nood aan mode in tijden van Corona? Dan is deze serie voor jou! In het Spanje van de jaren vijftig worden de erfgenaam van een modehuis en een mooie naaister verliefd. Ze zijn samen opgegroeid, maar krijgen te maken met veel problemen als Alberto verliefd wordt op het meisje van de werkvloer.

Vanaf 5/3 op Netflix.

Restaurants on the edge

Deze restauranteigenaars hebben een restaurant op een prachtig plekje. Toch gaat het moeizaam. Daarom reizen voedings- en designexperts de wereld rond en laten slechtlopende restaurants herleven door ze te koppelen aan lokale cultuur.

Vanaf 28/2 op Netflix.

QUEEN SONO

Is James Bond te blank en te mannelijk? Dan wordt Queen Sono misschien wel je nieuwe obsessie. De allereerste Afrikaanse Netflix Original met in de hoofdrol de Zuid-Afrikaanse schoonheid Pearl Thusi ( Quantico), is een webserie over een spion die niet alleen de misdaad, maar ook haar persoonlijke crises moet trotseren. Zo ontdekt ze tijdens een van haar missies schokkende details over de dood van haar moeder.

Vanaf 28/2 op Netflix.

Undercover

Als je deze hitserie op tv miste, is dit je moment. Een ecstasyproducent die in luxe leeft op een camping op de grens tussen België en Nederland, komt voor veranderingen te staan als twee undercoveragenten infiltreren in zijn organisatie.

Vanaf 28/2 op Netflix.

The Pharmacist

Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.

Vanaf 5/2 op Netflix

The Stranger

Wat als alle geheimen aan het licht zouden komen? Op die vraag krijg je een antwoord in The Stranger. In deze spannende serie verklapt een vreemde vrouw aan willekeurige mensen geheimen. Affaires, vermissingen, fraude… Iedere bloedstollende aflevering eindigt steevast met een goede cliffhanger.

The Stranger – Vanaf 30/01 op Netflix

Chocolate

Een serie waarin romantiek én eten centraal staan, bestaat er een betere combinatie? Een arts en een chef-kok hebben een verleden. Ze raken opnieuw bevriend wanneer ze in een hospice gaan werken.

Vanaf 25/1 op Netflix

No te puedes esconder

Als een verpleegster en haar dcohter Mexico naar Spanje gaan om een nieuw leven te beginnen, blijkt al snel dat het niet zo evident is om het verleden te ontvluchten.

Vanaf 24/1 op Netflix 

Family Reunion

De perfecte serie voor als je even je even niet wilt nadenken. Als de McKellans van Seattle naar het platteland van Georgia verhuizen, botsen hun stadse gewoonten met het zuidelijke leven en traditionele grootouders.

Vanaf 20/1 op Netflix

Cheer

Ja hoor, ook de populaire Cheer-girls hebben zo hun problemen. Deze docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.

Vanaf 7/1 op Netflix 

Dracula

Hou je van horror? Dan wil je Dracula, een van dé nieuwe series op Netflix zien. De legende van graaf Dracula transformeert met nieuwe verhalen over zijn bloeddorstige misdaden van de vampier – en waarin kwetsbaarheid in een nieuw daglicht wordt gezet.

Vanaf 4/1 op Netflix

Spinning out

Kats grote passie is kunstschaatsen en ze droomt van Olympisch goud. Al gaat de serie over veel meer dan dat, Kat zoekt in balans in haar privéleven en werkt aan haar mentale gezondheid.

Vanaf 1/1 op Netflix.

SEX, EXPLAINED: LIMITED STORIES

Docu-serie. Ontdek de ins en outs van seks in deze grappige, informatieve serie, van de biologie achter aantrekkingskracht tot de geschiedenis van anticonceptie.

Vanaf 2/1 op Netflix.

The Restaurant

Fan van Downton Abbey? Dan wil je deze serie nieuwe serie op Netflix niet missen. Na de Tweede Wereldoorlog verandert er veel in een Stockholms restaurant. Van klassenverschillen tot romantiek of verraad. Deze serie heeft het allemaal.

Vanaf 27/12 op Netflix

Bates Motel

Serie. Norman Bates wil iets om handen hebben na de dood van zijn vader. Hij besluit samen met zijn moeder aan de slag te gaan met een hotel. Zijn onstabiele geest leidt hem echter al snel op een donker en gewelddadig pad.

Vanaf 22/12 op Netflix.

Chief of Staff

Serie. Als stafchef van de Nationale Vergadering kan Jang Tae-jun achter de schermen invloed uitoefenen op machtige mensen en zijn eigen ambitie om aan de top te komen najagen.

Vanaf 17/12 op Netflix.

El Club

Enkele rijke buitenbeentjes in Mexico proberen geld te verdienen met de verkoop van MDMA. Ze raken al snel in de problemen met andere drugsdealers, de wet en hun familie.

Vanaf 15/11 op Netflix.

The Crown (seizoen 3)

We kijken verder in het leven van de Britse Queen.

Vanaf 17/11 op Netflix.

Little Things (seizoen 3)

Een samenwonend stel van in de twintig worstelt met de ups en downs van werk, moderne relaties en het vinden van een eigen identiteit in het hedendaagse Mumbai.

Vanaf 9/11 op Netflix

Meer over series, films & boeken: