Zin om een avondje Netflix te bingen, maar langer bezig met het kiezen van een serie uit het eindeloze aanbod van Netflix? Feeling to the rescue. Wij kijken en selecteren voor jou de beste nieuwe series op Netflix.

De beste nieuwe series op Netflix:

FEELING-FAVORIET VAN HET MOMENT

Fan van Downton Abbey? Dan wil je deze serie nieuwe serie op Netflix niet missen. Na de Tweede Wereldoorlog verandert er veel in een Stockholms restaurant. Van klassenverschillen tot romantiek of verraad. Deze serie heeft het allemaal.

Vanaf 27/12 op Netflix.

Cheer

Ja hoor, ook de populaire Cheer-girls hebben zo hun problemen. Deze docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.

Vanaf 7/1 op Netflix 

Dracula

Hou je van horror? Dan wil je Dracula, een van dé nieuwe series op Netflix zien. De legende van graaf Dracula transformeert met nieuwe verhalen over zijn bloeddorstige misdaden van de vampier – en waarin kwetsbaarheid in een nieuw daglicht wordt gezet.

Vanaf 4/1 op Netflix

Spinning out

Kats grote passie is kunstschaatsen en ze droomt van Olympisch goud. Al gaat de serie over veel meer dan dat, Kat zoekt in balans in haar privéleven en werkt aan haar mentale gezondheid.

Vanaf 1/1 op Netflix.

SEX, EXPLAINED: LIMITED STORIES

Docu-serie. Ontdek de ins en outs van seks in deze grappige, informatieve serie, van de biologie achter aantrekkingskracht tot de geschiedenis van anticonceptie.

Vanaf 2/1 op Netflix.

Bates Motel

Serie. Norman Bates wil iets om handen hebben na de dood van zijn vader. Hij besluit samen met zijn moeder aan de slag te gaan met een hotel. Zijn onstabiele geest leidt hem echter al snel op een donker en gewelddadig pad.

Vanaf 22/12 op Netflix.

Chief of Staff

Serie. Als stafchef van de Nationale Vergadering kan Jang Tae-jun achter de schermen invloed uitoefenen op machtige mensen en zijn eigen ambitie om aan de top te komen najagen.

Vanaf 17/12 op Netflix.

El Club

Enkele rijke buitenbeentjes in Mexico proberen geld te verdienen met de verkoop van MDMA. Ze raken al snel in de problemen met andere drugsdealers, de wet en hun familie.

Vanaf 15/11 op Netflix.

The Crown (seizoen 3)

We kijken verder in het leven van de Britse Queen.

Vanaf 17/11 op Netflix.

Little Things (seizoen 3)

Een samenwonend stel van in de twintig worstelt met de ups en downs van werk, moderne relaties en het vinden van een eigen identiteit in het hedendaagse Mumbai.

Vanaf 9/11 op Netflix

Meer over series, films & boeken: