Nu we intussen april zijn en iedereen City of Stars van achter naar voor kan meefluiten, is het tijd voor iets spannender. Backstage foto’s bijvoorbeeld, want niets zo uniek als La La Land beleven vanop de set. Wel even oppassen want wie deze beelden bekijkt, wordt mogelijks nòg verliefder op Ryan Gosling. Wij hangen eraan.

Op de set bij La La Land

Zowat iedereen ter wereld heeft La La Land gezien en weet dan ook dat dé film van 2016 genomineerd werd voor pakweg een miljoen Oscars (of toch het grootste aantal ooit). Emma Stone werd beste actrice en ook regisseur Damien Chazelle liep met een gouden beeldje naar huis (hier check je nog eens alle Oscar-winnaars van 2017). Maar de weg naar zo’n fantastische filmprijs, begint natuurlijk achter de schermen en is het resultaat van maandenlang zwoegen en repeteren. Een exclusieve look backstage:

De openingsscène

Regisseur en bedenker Damien Chazelle legt Ryan Gosling uit hoe hij het graag wil.

De openingsscène

Emma Stone en Ryan Gosling kijken mee op de monitor, en het lijkt wel in orde ;-).

Mia en haar vriendinnen

Een killer all-ladies out-on-the-town dansact krijg je niet zomaar. Iedereen rockt op deze foto, zelf regisseur Chazelle.

Cathy’s Corner, Mount Hollywood Drive

Hoewel Ryan Gosling en Emma Stone natuurtalenten zijn, moeten ook zij oefenen op hun dansjes. Hier repeteren ze de choreo van hét iconische bench-dance-at-sunset nummer.

Griffith Observatory

 Emma Stone kijkt bedenkelijk wanneer Chazelle haar uitlegt hoe ze moet vliegen.

Griffith Observatory

Mia en Sebastian op date in de sterrenwacht.

The Lighthouse Cafe

Can you please stop looking like that, Ryan? ♡

Goedgekeurd

Oké, Ryan Gosling en Emma Stone zijn het gezicht van de film, maar wij vinden dat de schattige looks van de regisseur ook best wat aandacht verdienen.

Boys onder elkaar

Gosling en Chazelle lijken het goed met elkaar te vinden. Wat denk je van een La La Land II, Damien?

Meer behind the scenes