Home Lifestyle Cultuur Oh no! Dit zijn de grootste blunders tijdens de oscaruitreiking

Oh no! Dit zijn de grootste blunders tijdens de oscaruitreiking

Oh no! Dit zijn de grootste blunders tijdens de oscaruitreiking

Ook dit jaar waren er weer enkele tenenkrommende momenten tijdens de Oscarnacht. Wij zetten de grootste blunders op een rij, zo ben je weer helemaal mee.

 

Ook een outfit kan wel eens een serieuze blunder zijn. Dit zijn de meest foute outfits dit jaar.

1. En de oscar voor beste film gaat naar…

De grootste blunder is ongetwijfeld die de uitreiking van de Oscar voor voor beste film. Faye Dunaway vertelde riep enthousiast ‘La La Land’. De hele crew kwam blij het podium op om de speech af te steken, maar dan kwam het… Moonlight bleek de winnaar te zijn. Het probleem: Faye Dunaway had om nog onduidelijke reden de enveloppe voor Beste Actrice ontvangen. Erg pijnlijk.

2. Het awkward moment tussen Dakota Johnson en Jamie Dornan

Fifty Shades Darker was niet genomineerd voor een Oscar, en veel enthousiaste meningen hebben wij nog niet gehoord over de film. Maar ‘Mr Grey’ en zijn ‘Anastasia’ mochten wel een Oscar uitreiken. Al was het nog maar eens pijnlijk duidelijk dat er niet echt veel chemie is tussen Dakota Johnson en Jamie Dornan. Awkward.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

3. En de prijs voor hilarische foto…

Justin Timberlake is altijd wel te vinden voor een mopje. Toen vrouwlief Jessica Biel in haar prachtige jurk op de Rode Loper stond, kon hij het dan ook niet laten om een ‘photobomb’ te doen. En dat leverde dit hilarische beeld op.

Gelukkig waren er ook heel wat ‘normale’ beelden op de rode Loper van het prachtige koppel.

De meest blootgevende jurk

Een sexy jurk moet zeker en vast kunnen op de rode loper van de oscaruitreiking. Maar actrice Blanca Blanco gaat wel heel erg ver. Zij geeft letterlijk te veel van zichzelf bloot. Wij voelen plaatsvervangende schaamte. Welke celebs wel punten scoorden met een prachtige jurk ontdek je hier.

https://www.instagram.com/p/BQ_eaKogDwI/?tagged=blancablanco

Meer over de Oscars: