Zin in een avondje bingen, maar liefst een realityserie of -film zien? Wij tippen de beste series en films op Netflix.

 

12 x reality op Netflix

1. Inside the World’s Toughest Prisons

Onderzoeksjournalist Paul Connolly laat zich vrijwillig opsluiten in de gewelddadigste gevangenissen ter wereld, waar intimidatie en wreedheid heersen.

2. Street food: Latin America

In deze levendige docuserie vertellen Latijns-Amerikaanse chefs hun verhalen en geven ze heerlijke gerechten de smaak van traditie en innovatie.

3. Chef’s Table

Deze series zijn onmisbaar voor foodies. Series inderdaad, want er bestaan al heel wat versies van. De originele blijft onze favoriet. Netflix gaat op bezoek bij de beste chefs ter wereld: ze gunnen een kijk in hun keuken, op hun bord én in hun leven.

Te bekijken op Netflix.

4. Amazing Interiors

Deze huizen zien er aan de buitenkant misschien normaal uit, aan de binnenkant zijn er de zotste dingen mee gedaan.

Te bekijken op Netflix.

5. The big flower fight

Het ene bloemstuk is het andere niet, zoveel is zeker. In deze serie gaan tien tuinarchitecten, beeldhouwers en kunstenaars aan de slag om de beste tuinsculpturen te maken. En daar komen impressionante kunstwerken uit voort.

Te bekijken op Netflix.

6. The World most extraordinary homes

In deze serie (in samenwerking met BBC) krijg je de meest exclusieve interieurs ter wereld te zien.

Te bekijken op Netflix.

7. Tyding it up with Marie Kondo

En als je zelf graag zo’n amazing interieur wilt, kun je maar beter eerst je rommel aanpakken. De bekende Marie Kondo laat je zien hoe. Ze gaat bij koppels langs om hun huis een grondige opruimbeurt en metamorfose te geven.

Te bekijken op Netflix.

8. Girls Incarcerated

We zien het leven in twee jeugdgevangenissen in Indiana, we zien het wel en wee van jonge meisjes terwijl ze hun leven terug op de rails proberen te krijgen.

Te bekijken op Netflix.

9. Next in Fashion

Fashionista’s, deze wil je niet missen. Alexa Chung en Tan France gaan op zoek naar nieuw modetalent! In een spannende afvalrace komen we te weten wie een label mag lanceren op het luxeplatform Net-à-porter.

Te bekijken op Netflix.

10. Becoming

In Becoming vertelt presidentsvrouw Michelle Obama haar levensverhaal.

Te bekijken op Netflix.

11. Filthy Rich: Jeffrey Epstein

In deze serie zien we het verhaal van Jeffrey Epstein, de man die jarenlang meisjes kon verkrachten en er nog mee weg kwam ook. Jonge meisjes getuigen in de serie over de vreselijke praktijken, en hoewel Epstein zelf is overleden, willen ze maar 1 ding: gerechtigheid!

Te bekijken op Netflix.

12. Say I do

Deze realityshow wil je zien wanneer je in een romantische bui bent. Een aantal stellen – die elk hun eigen obstakels hebben te overwinnen – worden verrast met een droombruiloft die in minder dan een week door drie experts wordt georganiseerd.

Te bekijken op Netflix.

Meer goede series en films op Netflix: