Home Lifestyle Cultuur Samsung Galaxy SIII Lafleur aan een zacht prijsje

Samsung Galaxy SIII Lafleur aan een zacht prijsje

Samsung Galaxy SIII Lafleur aan een zacht prijsje

Handig, slim en vooral superelegant: de Samsung Galaxy SIII Lafleur. Hij is eenvoudig in gebruik en voorzien van talrijke snufjes die je dagelijkse leven een stuk makkelijker maken!

De Samsung Galaxy SIII Lafleur werd speciaal op mensenmaat gemaakt, zodat hij perfect in je hand ligt, je stem herkent en meteen doet wat je verlangt. Zo verlies je geen tijd meer!

Samsung Galaxy SIII: een topper onder de smartphones

samsung galaxy lafleur mini

  • De intelligente camerafuncties, zoals gezichtsherkenning, stellen je in staat om in een handomdraai prachtige, haarscherpe plaatjes te schieten. En dankzij de Allshare Cast kan je je smartphone draadloos verbinden met je tv of tablet zodat je op groot scherm je foto’s en video’s kan tonen.
  • Deze smartphone is in staat je gezicht, stem en bewegingen te herkennen en erop te reageren. Zo blijft het scherm helder zolang de front camera je ogen herkent. Je kan dus urenlang ongestoord e-books lezen of op het web surfen zonder dat het scherm naar slaapstand overschakelt.
  • Ook weet de Samsung Galaxy S III wanneer je iemand wil opbellen. Ben je een sms aan het typen, maar je bedenkt je en wil de contactpersoon toch opbellen, dan volstaat het om de smartphone aan je oor te houden om je contactpersoon automatisch op te bellen.
  • Daarnaast reageert de Samsung Galaxy S III ook op je stem. Zo kan je hem opdragen zich in te schakelen, een oproep aan te nemen of een foto te nemen, maar ook om te snoozen als je alarm afgaat, je je favoriete liedje wil horen of smsen wil versturen.

Need we say more? Deze smartphone is een absolute must have!

Het Feeling Shedeals aanbod

Dankzij Feeling Shedeals geniet je van een mooie korting én ontvang je ook nog eens een gratis waardebon voor Ici Paris XL.

Voor de Samsung Galaxy S3 Lafleur i9300 + 1 exclusieve waardebon van ICI PARIS XL t.w.v. € 20 betaal je € 349 i.p.v. € 469.
Voor de Samsung Galaxy S3 Lafleur mini i8190 + 1 exclusieve waardebon van ICI PARIS XL t.w.v. € 15 betaal je € 249 i.p.v. € 284.

Surf snel naar www.feeling-shedeals.be en haal jouw Samsung smartphone in huis!