Op zoek naar nog wat goede literatuur voor in je reiskoffer of om thuis van te genieten? Dan hebben we goed nieuws! Dankzij onze collega’s van Libelle haal je nu jouw zomerromans in huis voor slechts 6,95 euro.

Zomerromans

Je kunt kiezen uit 6 verschillende romans, of je koopt ze gewoon allemaal. Je kunt kiezen uit de volgende boeken.

Het geheim van mijn man – Liane Moriarty

Cecilia Fitzpatrick is een succesvolle zakenvrouw, een sterke moeder, een toegewijde echtgenote en een steunpilaar voor iedereen die haar kent. Maar dan vindt ze een brief van haar man die haar perfecte leventje compleet onderuit haalt. “Mijn lieve Cecilia, als je dit leest, ben ik dood…” Wat volgt, is een gruwelijk geheim dat hij al jaren met zich meedraagt. Alleen… haar man ís nog niet dood!

Wij – David Nicholls

Douglas dreigt alles te verliezen wat hem lief is: de relatie met zijn zoon is niet bepaald goed te noemen en zijn vrouw Conny, met wie hij bijna 25 jaar getrouwd is, vertelt hem dat ze hem na de zomer gaat verlaten. In een laatste poging om nog te redden wat er te redden valt, besluit Douglas dat hun geplande gezinsvakantie door Europa de trip van hun leven moet worden. De tickets zijn geboekt, de route uitgestippeld: wat kan er nu nog misgaan?

De keuze – Nicholas Sparks

Travis Parker geniet met volle teugen van zijn leven als eeuwige vrijgezel. Hij heeft
alles wat hij wil: een stel goede vrienden, een leuk huis, en een toffe baan. Geen
enkele vrouw interesseert hem, tot op het moment dat Gabby Holland naast
hem komt wonen. Maar de mooie Gabby – die een vriend heeft – wijst hem keer
op keer af. Toch blijft Travis koppig pogingen ondernemen om haar hart te veroveren.

Verrukkelijk – Ruth Reichl

Billie, een jonge foodie, vindt een droomjob bij hét foodmagazine Delicious! in New York. Als het blad plots ophoudt te bestaan, mag zij als enige blijven om de lezers te woord te staan. Zij gaat op ontdekking uit in het gebouw, en stoot op een archief vol verborgen brieven die Lulu, een meisje van twaalf, tijdens de Tweede Wereldoorlog schreef aan de legendarische chef-kok James Beard. Waarom? En wat zou er van Lulu geworden zijn?

Een liefde in Rome – Mark Lamprell

De jonge Alice reist voor ze gaat trouwen nog één keer alleen naar Rome, om er zeker van te zijn dat ze de juiste keuze maakt… Voor Meg en Alec is Rome de reis van de laatste kans. Zal het koppel er de liefde terugvinden die het onderweg is verloren? Schoonzussen Constance en Lizzie komen in Rome de as verstrooien van Constances overleden man. Daar leerden ze elkaar immers ooit kennen. Maar met de herinneringen komt er ook een groot geheim naar boven…

Wat de golven brengen – Fabio Genovesi

Luna, een albinomeisje van dertien, is ontroostbaar als Luca, haar broer en haar afgod, plots verdrinkt tijdens een surfkamp. Haar moeder Serena vraagt zich vertwijfeld af hoe zij dit ooit zal kunnen verwerken. En Sandro, die erop had aangedrongen om Luca naar dat kamp te sturen, voelt zich vreselijk schuldig. Het leven in het Italiaanse kuststadje zal voor hen nooit meer hetzelfde zijn.

Graag kopen? Hier vind je de codes die je eenvoudig kunt downloaden. Neem ze mee naar een Standaard Boekhandel bij jouw in de buurt, en ontvang het boek voor slechts 6,95 euro.

Meer artikels voor boekenwurmen:

SOURCE: Libelle