Home Lifestyle Cultuur Stout advies om de man te krijgen die je wilt

Stout advies om de man te krijgen die je wilt

Stout advies om de man te krijgen die je wilt

Eindredacteur Ilse Ingang pleit niet voor overspel, maar voor meer humor in tijden van stakingen en terreur.

 

Knap

Ben je nog op zoek naar leesvoer dat je luidop doet lachen aan het zwembad of op het strand? Stop dan een boek van Caitlin Moran in je bagage.  Deze selfmade woman, de oudste van acht kinderen en opgegroeid in een sociale woning in Wolverhampton, trok op haar 16de haar stoute schoenen aan, reisde naar Londen en begon haar schrijfcarrière bij muziekblad Melody Maker.  In 2014 belandde ze op de lijst van meest invloedrijke vrouwen in the BBC Woman’s Hour power list.

Haar boeken How to Build a Girl, How to Be a Woman (meer dan 400.000 verkochte exemplaren wereldwijd) en haar nieuwste, Moranifesto, zijn hilarisch.

Met heel veel humor, zelfrelativering en wijsheid laat Moran zien hoe je als vrouw je mannetje staat , zonder een zweem van mannenhaat. Iedereen feminist, mét de glimlach (en met beha).

“So here is the quick way of working out if you’re a feminist. Put your hand in your pants.

a) Do you have a vagina? and

b) Do you want to be in charge of it?

If you said ‘yes’ to both, then congratulations! You’re a feminist.”

 

Boek

Boek

Boek

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilse Ingang Ilse Ingang is de eindredacteur van Feeling. Ze leest graag en praat nog liever. Ze houdt van kostuum- en andere drama’s, van Mr. Darcy en David Brent. Ze sprokkelt quotes waar ze die hoort of ziet, en gooit die graag eens in de groep.

Benieuwd naar de quote van vorige week? Check hier de blog van Ilse.