Home Lifestyle Cultuur Swingende lunchbreak in de Botanique

Swingende lunchbreak in de Botanique

Swingende lunchbreak in de Botanique

 

De eerste Lunch Beat editie in Antwerpen, waar we jullie een maand geleden over informeerden, bleek een succes. Dat betekent, dat er een volgende Lunch Beat aan komt en dat op donderdag 30 augustus.
Ditmaal gaat de muzikale lunchbreak door in hoofdstad Brussel en opnieuw op een toplocatie: de Botanique

 

Op donderdag 30 augustus kan je van 12u – 13u de beentjes uitslaan en tegelijk genieten van een gezonde lunch. 
De Brusselse Lunch Beat wordt georganiseerd in samenwerking met Expatrium. De perfecte gelegenheid dus om ook je internationale kennissenkring verder uit te breiden.

Inschrijven kan je hier.

 

Over Lunch Beat
Lunch Beat is het creatieve idee van de Zweedse Molly Ränge. Zij organiseerde in de zomer van 2010 een Lunch Beat met 14 vrienden in een ondergrondse garage in Stockholm. Concreet komt het er op neer om 1 uurtje lunchpauze al dansend door te brengen. Tussen twaalf en één ’s middags kom je samen om te genieten van een gezonde lunch en opgewekte beats. Molly startte met 14 vrienden, maar ondertussen is Lunch Beat het grootste netwerkgegeven in Zweden met gemiddeld zo’n 1.500 Lunch Beaters per editie. Nadat onder meer Bloomberg, BBC, Oprah, Time en andere media het concept oppikten, groeide Lunch Beat uit tot een internationaal concept met edities in Parijs, Manchester, Porto en San Francisco. En Antwerpen uiteraard, waar het idee werd opgepikt door het trio Bart Van de Vel, Filip Waegemans en Rayes Lemmens.