Home Lifestyle Cultuur Van dit kostuumdrama zou er nu ook een film komen

Van dit kostuumdrama zou er nu ook een film komen

Van dit kostuumdrama zou er nu ook een film komen

Ongetwijfeld het leukste nieuws dat je vandaag zal horen. Jeremy Swift, je weet wel Septimus Spratt uit de serie Downtown Abbey, heeft tijdens een interview verklapt dat er nu ook een film zou komen over het leven in Downtown Abbey. Wij kunnen al niet meer wachten.

 

Lees jij graag? Bekijk dan ook zeker deze boeken die je moet lezen vooraleer ze dit jaar op het witte scherm verschijnen. 

Voor wie even een reminder nodig heeft: het kostuumdrama speelt zich af in het fictieve Downtown Abbey, het riante huis van graaf en gravin van Grantham. Het speelt zich voornamelijk af tijdens de eerste Wereldoorlog. We volgen het leven van de aristocratische familie Crawley en hun bedienden. Liefde, drama en kostuums… De perfecte combinatie. Hier kun je de trailer nog eens bekijken:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wij hebben de 6 seizoenen al helemaal uitgekeken, en waren dan ook laaiend: er zou nu ook een film komen. De film zou volgens Jeremy Swift zelfs dit jaar al gedraaid kunnen worden. “Het zou normaal dit jaar moeten gebeuren, het filmen. Maar er is nog geen absolute zekerheid”, vertelde hij in een interview op ITV. “Er was al een script, maar dat lijkt nu plots verdwenen.” Vreemd, maar toch is hij overtuigd dat de film er zeker zal komen. “Het enige dat ons nog tegenhoudt is het logistieke deel, iedereen op dezelfde tijd op dezelfde plaats krijgen”, klinkt het. “Maar er is heel veel goesting om de film te maken”, klinkt het.

Meer tips voor een ontspannende avond:

SOURCE: Metro UK