Je hebt zo van die stelletjes waarbij het leven op roze wolken lijkt te lopen. Ze stralen zoveel liefde, klasse en vooral ook POWER uit, dat we er stiekem allemaal een beetje jaloers op zijn (geef toe). Deze 5 celebrity koppels zijn nu al ons power-voorbeeld van 2017 en wel hierom:

5 x bekende powerkoppels

John Legend ♡ Chrissy Teigen

Al een tijdje één van onze favoriete Hollywoodkoppels maar in 2017 maakten ze hun status hélemaal waar. Voor John Legend (38) was het al een topjaar, vooral dankzij zijn hartverwarmende vertolking in het succesvolle ‘La La Land’. Zijn madam Chrissy (31) werd dan weer een vaste waarde in huishoud-kringen dankzij haar populaire kookboek ‘Cravings: Recipes for All the Food You Want to Eat’ en haar no-nonsense posts op sociale media. Met dit alles – hun prachtig dochtertje Luna Simone Stephens (1) inclus – zijn ze intussen zowat het meest geliefde koppel in Hollywood, en terecht!

Jessica Biel ♡ Justin Timberlake

Ze zijn al vier jaar getrouwd maar in 2017 zijn we NOG meer van hen gaan houden. Van samen dansen op basketbal-wedstrijden over op een hilarische manier omgaan met zwangerschapsroddels tot lollen op de rode loper van de Golden Globes. Jessica Biel (35) en Justin Timberlake (36) zorgen voor de ene headline na de andere. Waarom we hen verder bewonderen? Biel heeft net een nieuwe film in de zalen, ‘The Book of Love’, terwijl Timberlake druk in de weer is om alweer een nieuw album te lanceren. Hoedje af.

Ryan Gosling ♡ Eva Mendes

Dit koppel is al ja-ren samen maar eigenlijk hoor je er niet zoveel van, en dat zou omwille van deze reden zijn. Tot dit jaar. Voor het eerst sprak Ryan Gosling (36) over zijn vrouw Eva (43) toen hij de Oscar voor Beste Acteur in ontvangst nam: “I would like to try to thank one person properly and say while I was singing and dancing and playing piano and having one of the best experiences I’ve ever had on a film, my lady was raising our daughter, pregnant with our second, and trying to help her brother fight his battle with cancer,” zei Ryan geëmotioneerd. “If she hadn’t have taken all that on so that I could have this experience, it would surely be someone else up here other than me today. So sweetheart, thank you.” Om jaloers van te worden, toch? Dit zou hét geheim zijn achter de relatie van Eva Mendes en Ryan Gosling.

Rosie Huntington-Whiteley ♡ Jason Statham

Voormalig Victoria’s Secret model Rosie Huntington-Whiteley (30) is intussen meer dan 6 jaar met acteur Jason Statham (50) aan het daten. In 2016 kondigde het koppel hun verloving aan met een schitterende briljanten verlovingsring van zo’n € 280.000 euro. Ze gaven hun ja-woord intussen nog niet, maar hebben op 24 juni 2017 wél al een zoontje op de wereld gezet: de kleine Jack Oscar.

Miranda Kerr ♡ Evan Spiegel

Topmodel Miranda Kerr (34)pittig ex-vriendinnetje van Orlando Bloom – en Evan Spiegel (27) kondigden vorig jaar hun verloving aan via Snapchat (hoe kan het anders, als je weet dat Evan co-founder is van de populaire app). Eind mei trouwden ze in het geheim en Miranda Kerr droeg deze opvallende jurk, ontworpen door Maria Grazia Chiuri van Dior herself. Van een powerkoppel gesproken!

Het oktober-nummer van Feeling + Feeling Gold POWER voor hem én haar ligt vanaf 20 september in de rekken. Ontdek hier wat we deze maand voor jullie in petto hebben.

Meer celeb-relaties