Home Lifestyle Cultuur Wie is de vader van Bridget Jones’ s baby?

Wie is de vader van Bridget Jones’ s baby?

Wie is de vader van Bridget Jones' s baby?

Eindredacteur Ilse Ingang kijkt uit naar de derde Bridget Jones-film.

 

Een paar jaar geleden las ik Mad about the Boy en – de horror: Bridget is weduwe, want Mark Darcy is dood. Als in: weg. Voorgoed. Ondanks die shock heb ik toch weer een paar keer hardop moeten lachen. Bridge is nu veertigplus, ze heeft twee kinderen, voert nog altijd een gevecht met de weegschaal én ze heeft het online daten ontdekt.

Bridget Jones

Op dit moment wordt de 3de Bridget Jones-film geshoot en die heeft niks meer te maken met het boek. Bridget is namelijk zwanger. Maar van wie? Darcy doet nog mee (dank u, Hollywood!), Doctor McDreamy ook (verrezen na Grey’s Anatomy) en van bad boy Daniel Cleaver is geen spoor meer. Plus: een van top tot teen getuckte Renée Zellweger, willen we daar nog in geloven?

Bridget verdient beter, maar wij tellen toch af naar 16 september 2016. Dan wordt Bridget Jones’s Baby verwacht in de zalen.

 

Jones Het boek Bridget Jones, Mad about the Boy, door Helen Fielding, is in vertaling uitgegeven bij Prometheus. Nog niet uitgelezen? Check dan ook elke week onze must-do’s in feel.it met de beste nieuwe boeken.

 

 

 

 

 

Ilse Ingang Ilse Ingang is de eindredacteur van Feeling. Ze leest graag en praat nog liever. Ze houdt van kostuum- en andere drama’s, van Mr. Darcy en David Brent. Ze sprokkelt quotes waar ze die hoort of ziet, en gooit die graag eens in de groep.

Lees hier de andere artikels van Ilse:

Waarom elke jonge man een slimme vrouw nodig heeft.