Home Lifestyle Food 3 x heerlijke streetfoodrecepten

3 x heerlijke streetfoodrecepten

3 x heerlijke streetfoodrecepten

Chef-lifestyle Nathalie Balsing verzamelde de afgelopen week enkele heerlijke recepten op onze Feeling-pinterest. Vandaag kozen wij er drie van haar favoriete streetfoodrecepten uit. Gemakkelijk om te maken en héérlijk om te eten!

1. Gekruide bistrofrietjes

Gekruide bistrofrietjes

Het water loopt ons in de mond bij het zien van deze frietjes, gebakken in pindaolie en gekruid met rozemarijn en tijm. Benieuwd naar het volledige recept? Klik dan hier.

2. Japanse Kip Yakitori

Japanse Kip Yakitori

Dit Japanse streetfoodrecept is overheerlijk en helemaal niet zo moeilijk om te bereiden. Combineer de kip met een portie rijst en je delicious diner is klaar! Om zelf dit lekkere recept te bereiden, kun je hier het recept vinden.

3. Mexicaanse Maïsinspiratie

Maïs streetfood

Deze knapperige maïskorven zijn een Mexicaanse lekkernij. Gegrild, gekruid en afgewerkt met parmezaan en limoen. Zin gekregen om dit zelf thuis te maken? Klik dan hier voor de volledige instructies.

Check ook het volledige Pinterestbord met favoriete streetfoods van onze chef-lifestyle Nathalie Balsing. Wil je meer recepten ontdekken? Dan kun je bij onze 4 heerlijke hotdogrecepten terecht of  klik je verder voor onze gastronomierubriek
 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Het favoriete recept van chef-lifestyle Nathalie Balsing

12 x heerlijke vegetarische restaurants

Recept: Gegratineerde visschelp