Home Lifestyle Food 3 x hippe adresjes aan de kust
3 x hippe adresjes aan de kust

De Belgische kust biedt voor ieder wat wils en staat garant voor ontspanning, fun, muziek en lekker eten en drinken. Trek jij deze zomer naar de onze kust? Dan zijn deze 3 hippe adresjes zeker een bezoekje waard!

1. Vrijstaat O (Oostende)

Vrijstaat O is de bar van het kunstencentrum De Droge Coo in Oostende en ligt bovendien pal op de zeedijk. Wie naar de kust komt voor de muziek, de kunst en de literatuur, kan terecht in dit cultuurhuis. Zij die een tripje naar zee maken voor lekkere hapjes en drankjes zijn dan weer aan het juist adres in Vrijstaat O.

Vrijstaat O, Oostende, kust, Zeedijk, bar

De Droge Coo, Zeedijk 10, 8400 Oostende – www.vrijstaat-o.be

2. 3Sixty (Knokke)

In 3Sixty moet je zijn als je een geweldig 360° uitzicht wil, van het Zwin tot Zeebrugge. De skylounge van het Memlinc Palace Hotel in Knokke heeft namelijk een fantastisch dakterras! De menukaart van deze bar is eerder beperkt. Je kan er terecht voor enkele snacks en klassiekers zoals rundstartaar of een clubsandwich, maar niet voor een uitgebreid diner. De drankenkaart daarentegen is heel uitgebreid.

3Sixty, lounge, dakterras, bar, hotel, Knokke

Memlinc Palace Hotel, Elizabethlaan 2, 8300 Knokke – www.3-sixty.be

3. Sel Gris (Duinbergen)

Dit geweldige must-visit restaurant bevindt zich bijna in de duinen van Duinbergen en heeft een prachtig uitzicht over het strand en de zee. Het interieur is er strak en ultramodern. Bovendien is de topkaart een waar kunstwerk. Foodies zullen hier zeker aan hun trekken komen. De eerlijke gerechten worden er met liefde en passie bereid.

Sel Gris, Duinbergen, duinen, restaurant, kust

Sel Gris, Zeedijk 314, 8301 Duinbergen – www.restaurantselgris.be

Lees ook: