Home Lifestyle Food 4 nieuwe culinaire hotspots waar foodies dol op zijn

4 nieuwe culinaire hotspots waar foodies dol op zijn

4 nieuwe culinaire hotspots waar foodies dol op zijn

Bijna wekelijks komen er nieuwe restaurants en heerlijke hotspots bij. Het is bijna onmogelijk om ze allemaal te gaan uitproberen. Maar niet voor een die-hard foodie. Van Afrikaans tot dinner with a view. Feeling koos 4 nieuwe adresjes uit waar je gastronomisch geniet.

Cosma Foodhouse

Cosma Foodhouse

Deze nieuwe food hotspot in Mechelen komt voort uit de inspiratie die eigenaar Christian en Mikaela in Londen gevonden hadden. Je kan er niet enkel gerechten eten, maar ook meenemen. Hun restaurant is deels een traiteurszaak waar je lekkere meeneemgerechten en wijnen kan kopen. En look no further als je catering zoekt voor een feest. Ook daar kan dit duo voor zorgen.

Cosma Foodhouse, Befferstraat 24, 2800 Mechelen

Belgian Wines wijnbar/wijnwinkel

Belgian Wines wijnbar

Het aanbod van deze wijnbar? Enkel Belgische wijnen. Als je hierbinnen stapt, kan je kiezen uit een 40-tal wijnen van eigen bodem met wat kaas en charcuterie bij geserveerd. Ook het interieur is ontworpen door talent uit eigen land. Het duo Klein Agency maakt van de ruimte een trendy setting waar je gezellig van een wijntje kan genieten.

Belgian Wines, Oudevaartplaats 24, 2000 Antwerpen

Nomad

Nomad

Als het ontbijten je favoriete maaltijd van de dag is, moet je bij Nomad zijn. Daar kan je de hele dag door ontbijten. Ook serveren ze er bijzondere specialiteiten zoals spelt capellini of Cape Malay butter chicken curry. Klink allemaal zeer exotisch en dat is het ook. Uitbater Margaux en Bram hebben zes jaar in Zuid-Afrika gewoond en willen hun wereldse (culinaire) ervaring met iedereen delen.

Nomad, ’T Zand 12, 8000 Brugge

Capriani Lakeside

Capriani Lakeside

Deze nieuwe brasserie is gelegen aan een prachtige locatie. Een hapje met een drankje met uitzicht over de oever van Battenbroek in Mechelen. Op het menu staan heerlijke mediterrane gerechten. Dus verwacht je aan flinterdunne pizza’s (de echte!), verse pasta’s en veel vis.

Capriani Lakeside, Blarenberglaan 8, 2800 Mechelen

Zin om als gepassioneerde foodie nog meer culinaire plaatsen uit te proberen? Wat dacht je van te gaan dineren in een museum, trendy culinaire adresjes spotten in Brussel of bekijk onze top 5 restaurants van 2015.

 

Hou zeker ook feel.it wekelijks in de gaten voor de beste gastronomische adresjes.