Home Lifestyle Food 4 x leuke zomerbars waar jij vanavond kan supporteren

4 x leuke zomerbars waar jij vanavond kan supporteren

4 x leuke zomerbars waar jij vanavond kan supporteren

Een frisse cocktail in de hand, een stijlvolle Duivelse outfit en veel vlaggengewimpel. Ja, ook vanavond is het weer tijd om ons elftal naar de overwinning te roepen. Je luie zetel klinkt misschien aanlokkelijk na een lange werkdag, maar wat dacht je van een fantastische zomerbar vol sfeer en je beste vrienden aan je zijde. Wij geven je alvast vier uitstekende adresjes waar je kan genieten van een hapje en een drankje alsook het voetbaltalent van onze nationale trots.

1. Bocadero

Bocadero

Bocadero is in Antwerpen de plek bij uitstek is om met je voetjes in het zand te genieten van een heerlijke cocktail. Wil je graag je hongertje stillen voor de match begint? Ontdek dan de culinaire kaart van deze vier bekende pop-ups: Il Capriani voor een heerlijke Italiaanse pizza of pasta, Cuisine & Bar Chine als je helemaal weg bent van de Oosterse keuken, Bibiza voor heerlijke tapas en tot slot de betere brasserie Grillings & Chillings. Bonus: geniet op groot scherm van het voetbaltalent van onze Duivels terwijl je geniet van een prachtige zonsondergang aan de Schelde.

Bocadero is van 13 mei tot 4 september dagelijks open van 12u tot 2u
Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen

2. Summer Divin

Divin

Wil jij genieten van een uitstekend glas wijn dat de bekende sommelier Sepideh Sedaghatnia zorgvuldig voor jou uitkoos? Hijs jezelf dan uit die luie strandstoel want jouw droom is namelijk écht binnen handbereik. Yes indeed, op het grootste stadsstrand Bocadero opende ze namelijk haar zomerbar. Denk aan een selectie van de lekkerste wijnen, champagnes en bieren, haar eigen kaviaar en olijfolie en fingerfood als Iraanse wraps, falafel en samosa. Je kan er ook perfect genieten van een drie-gangenmenu voor 39 euro.

Summer Divin is open tot 6 september, van 14u tot 24u en gesloten op woensdag
Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen

3. Ipanema

Ipanema

Op zoek naar wat Rio de Janeiro in Limburg? Ipanema biedt jou namelijk zowel een strand, een fantastische ligstoel als een zomerse cocktail. Cateraar Atelier V zorgt daarbij voor beach proof fingerfood en bites. Wil jij na dit alles nog lang niet naar huis? Goed nieuws want ‘s avonds verandert Ipanema in een gezellige loungeclub of zet je feestje gewoon verder in club Versuz voor een onvergetelijke avond.

Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag open van 14u tot 1u
Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt

4. Smokey Jo’s Garage

Smokey Jo's Garage

In de garage en opslagplaats van stadsbrouwerij De Koninck worden sindskort eigenzinnige brouwsels en heerlijke BBQ-gerechten geserveerd. Naast zowel een selfservice als een à la carte restaurant kan je jezelf ook perfect nestelen in één van de gerecupereerde buszitjes. Samen met jouw “medereizigers” kan jij dan naar films kijken of gewoonweg schaamteloos naar de gespierde benen van Dries Mertens of Romelu Lukaku staren.

Openingsuren:
– Keuken open voor diner 18u. – 22.30u. maandag t/m zondag
– Cocktailbar open van 18u. – 23.30u. maandag t/m zaterdag
– Cocktailbar open van 12u. – 23.30u. zo. & feestdagen
– Algemeen terras open van 16u. – 23.30u. maandag t/m zaterdag
– Algemeen terras open van 12u. – 23.30u. zo. & feestdagen
Boomgaardstraat 17, 2000 Antwerpen op de voormalige opslagplaats van Stadsbrouwerij De Koninck.

Lees ook: