Feeling GOLD New York

Deze maand staat onze Feeling GOLD helemaal in het teken van de Big Apple. Ontdek dé beste modeadresjes, de leukste slaap-, eet- en cultuurtips voor een geslaagde citytrip in New York.

Deze maand in pakket met Feeling.

Elke van Bree, brand storyteller en Belgische New Yorker raadt ons vijf eet en drink adressjes in New York met een hoog Instagramgehalte.

1. Cha Cha Matcha

NYC is helemaal in de ban van het super trendy Matcha. Naast gezond is Matcha thee eveneens heel fotogeniek. Ik ging naar Cha Cha Matcha waar je het interieur best kan omschrijven als romantisch trendy: een Insta-aanrader!

Cha Cha Matcha (@chachamatcha) – 1234 Broadway (hoek van Broadway en 27th street)

2. Dear Irving

Verlies jezelf in Gatsby Glamour (en cocktails) in het romantische Dear Irving. De bar werd dit jaar uitgeroepen tot ‘Best Designed Bar in NYC’ en krijgt regelmatig sterren zoals Rihanna over de vloer. Het interieur werd ontworpen door de Belgische designer Delphine Mauroit, die zich voor het concept liet inspireren door de film ’Midnight in Paris’ van Woody Allen.

Dear Irving (@dearirving) – 55 Irving Place, New York, NY

3. The Doughnut Project

Doughnut shops genoeg in New York, maar geen enkele zoals de The Doughnut Project. Hun recepten worden telkens geinspireerd door cocktails en gerechten. neem voorbeeld de Frozen Strawberry Letter: een doughnut met Aperol en Rosé erin verwerkt, gebaseerd op de gelijknamige cocktail. Deze lekkere creaties zorgen voor very instagrammable donuts en lange wachtrijen!

The Doughnut Project (@thedoughnutproject) – 11 Morton Street, New York NY

4. The Bennett

Classy brunch in Tribeca. Deze brunch spot serveert cocktails tijdens de week en brunch op zaterdag en zondag. Zowel het eten als het interieur hebben een hoog Instagram-gehalte: de romantische felblauwe fluwelen zitjes en gouden accenten zijn de perfecte backdrop voor fotogenieke cocktails zoals de Wildest Redhead of Eggs Benedict, een ultieme brunch klassieker.

The Bennett (@bennettbarny) – 134 West Broadway, New York, NY 10013

5. Tipsy Scoop

De combinatie van ijs en alcohol is sowieso al een winner, maar haal daarbij nog de presentatie van het geheel en het verbaast niet dat Tipsy scoop een Instagram fenomeen is. Met smaken zoals Hot Buttered Rum en Mango Margarita kan je hier elke dag terecht voor een portie boozy ice cream!

Tipsy Scoop (@tipsyscoop) – 127 East 26 Street, New York,NY

Elke van Bree, Belgische New Yorker woont reeds 10 jaar in the ‘Big Apple’. Met haar eigen bedrijf, Eighty Five Stories helpt ze merken hun verhaal te vertellen op sociale media.
@missvanbree

Kan je niet wachten om die citytrip naar New York te boeken? Check dan zeker ook onze Feeling GOLD New York special. Vanaf 19 september in de winkel, samen met het oktobernummer van Feeling. Go, go, go!

Gek op New York?

Openingsbeeld: Jan Dekeyzer