Een sterrenmenu én de gezelligheid van je huis? Zo geregeld: gewoon even langsgaan bij deze koks en straks staan zij aan jouw fornuis.

Artfood – inventieve topmenu’s

Chef Arthur Renwart focust op gezonde voeding en kookt daarom enkel volgens het seizoen en met zo veel mogelijk bioproducten. Dit is top-catering die garant staat voor frisse, inventieve gerechtjes.

Just cooking – kwaliteitscatering

Na jarenlang te hebben gekookt bij sterrenrestaurants zoals Bruneau, Het Scholteshof, De Pastorie, L’Etoile en Park West, begon chef Jan Tobben zijn eigen gastronomische traiteurdienst. Zijn vrouw Sylvie Vanackere is professioneel maître d’hôtel.

Sander-jan Beirens catering- Haut niveau

Voor kleine en grote feesten op topniveau kun je terecht bij Sander-Jan Beirens en Elien Claeys. De trendy gerechten zijn echt áf en worden schitterend gepresenteerd.

Niek Ducheyne, culinair traiteur klassiek en creatief

Niek Ducheyne en zijn vrouw Liesje De Cocker leerden het vak bij sterrenchefs Wout Bru en Danny Horseele. Hij kookt een gastronomische maaltijd, zij doet de bediening. Op het menu staan klassieke gerechten met creatieve accenten.

Boxy’s fine food- Bekend en bemind

Deze professionele feestarchitecten – je kent de tweelingbroers Boxy van culinaire tv-programma’s – zorgen voor een perfect feest bij jou thuis of op een locatie naar keuze. Luxe waar je gasten nog lang over praten.

Resturant Stirwen- Streek- en seizoensgebonden

Het team van gastronomisch restaurant Stirwen komt ook bij jou thuis of een andere
locatie naar keuze. Je bent zeker van een streek- en seizoensgebonden keuken
waarin klassieke gastronomie en eigentijdse creativiteit hand in hand gaan.

Cuisiniko – Grote namen

Cuisiniko is helemaal op maat, met eigentijdse gerechten voor al je feesten. Er wordt gewerkt met hoogwaardige ingrediënten als Brasvar-varken, brood van bakkerij Toon De Klerck en vis van North Sea Chefs.

Op zoek naar nog meer leuke ideeën voor je feestje? Check dan hier ook onze favoriete fancy foodtrucks. 

Lees ook:

Door Evelien Rutten en Cleo Decoster