Home Lifestyle Food Bookzine: Bloody Mary met basilicum

Bookzine: Bloody Mary met basilicum

Bookzine: Bloody Mary met basilicum

Op woensdag 18 december zit er bij de nieuwe Feeling ook een nieuwe bookzine! Een leuk kookboekje met verschillende lekkere en gemakkelijke recepten voor bij het aperitief!

Op de website geven we deze week al enkele recepten. Aan de slag!
 

 

Bloody Mary met basilicum

Voor 1 glas
Voorbereiding: 10 min.
Macereren: 48 uur.

Benodigdheden:

-4 cl gin
-12 cl tomatensap
-2 schijfjes komkommer
-1 blaadje basilicum
-1 takje rozemarijn
-2 druppels tabasco
-5 druppels Worcestershiresauce
-2 druppels Celery Bitter (of 1 mespunt selderijzout)
-2 ijsblokjes

 

Voor afwerking:

-1 kleine selderijstengel
-2 blaadjes basilicum

 

Meng alle ingrediënten in een shaker, ook de ijsblokjes. Giet in een kleine bokaal en laat 48 uur macereren in de koelkast.
Zeef de cocktail en giet hem in een groot cocktailglas.
Versier met de selderijstengel en de basilicumblaadjes. Dien meteen op.