Home Lifestyle Food Brunchen in Brussel
Brunchen in Brussel

 

Een luie zondag in de lente, enkele vrienden: tijd om te brunchen! Bij Odette en Ville bijvoorbeeld, één van onze favoriete adressen in de Brusselse Kasteleinwijk.

 

Is het een hotel, is het een bar, is het een restaurant? Odette en Ville is het allemaal, en het resultaat mag er zijn. De stijlvolle inrichting en intieme sfeer maken het tot een ideale plek voor een zondagse brunch.

Aan het ontbijtbuffet kan je je tegoed doen aan een ruime selectie koffiekoeken, brood en huisgemaakte confituur. Maar ook verse vruchtensalade, roerei met spek of pancakes behoren tot de mogelijkheden. Overgoten met -uiteraard- champagne à volonté.

Zodra de zon door de wolken komt, wordt de brunch op het terras geserveerd. Maar bij slecht weer is het er minstens even gezellig: Nestel je na de brunch in de comfortabele chesterfield naast de bar, blader door de stapels mooie boeken, of speel een spelletje schaken. Een adres als dit vraagt er gewoon om om lang, heel lang te blijven hangen.

Brunch elke zondag van 10 tot 15 uur. € 45 per persoon (€ 20 voor kinderen jonger dan 12 jaar). Kasteleinstraat 25, 1050 Brussel. 02/640.26.26 en www.chez-odette.com