Bye bye, avocado! Dit is de nieuwste foodtrend

Lekker én gezond: een avocado. Zowat elke foodie postte de afgelopen maanden wel een foto van een gerecht met avocado op Instagram. Maar fitgirls delen nu een nieuwe trend. Bye bye avocado, vanaf nu eten we vijgen als het van de foodies afhangt.

Verse vijgen zijn populairder dan ooit. En dat is eigenlijk helemaal niet vreemd, want ze zijn heerlijk zoet en gezond. Foodbloggers gebruiken hem vaak in smoothies of fruitige (veganistische) tussendoortjes, maar hij smaakt ook heerlijk bij een salade of gewoon als vrucht op zich.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

En ook onze Pascale Naessens is dol op verse vijgen. “Het zijn heerlijke, zoete, sensuele vruchten”, schrijft ze op haar Instagramprofiel. Vijgen passen trouwens perfect bij haar befaamde fruitontbijt. 

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Ook andere foodbloggers beginnen graag ’s morgens al met deze gezonde vrucht. Zoals hieronder. Wie zijn gerecht helemaal Instagramwaardig wilt maken, hoeft de avocado zeker niet achterwege te laten. Want wie echt hip wilt gaan, combineert de twee gewoon. Smakelijk!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Meer foodtrends:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content