Home Lifestyle Food Champagne met een rosé touch
Champagne met een rosé touch

Dinner op een roze wolk? Daar zorgt champagnehuis Moët&Chandon maar al te graag voor tijdens de Pink dinners!

Glamour champagne event

"Champagne is the only wine that leaves a woman beautiful after drinking it." – Madame de Pompadour. Champagnehuis Moët&Chandon weet dat maar al te goed en zet zijn godendrank 'Rosé Impérial' in de spotlights tijdens de Pink Dinners op 20, 21 en 22 maart in Brussel. Het decor voor dit glamoureuze event is het poëtische atelier van kunstenares Isabelle de Borchgrave.

Champagne en gastronomie, het ideale koppel

Vermaard traiteur Jean-Michel Loriers zal een driegangenmenu bereiden op basis van recepten van sterrenchefs Lionel Rigolet (restaurant Comme chez Soi, Brussel) en Bert Meewis (restaurant Slagmolen, Opglabbeek), samen goed voor vier sterren! Het Pink-thema vormt de rode draad van de avond: alle gerechten worden vergezeld van Moët&Chandon Rosé Impérial.

Moët&Chandon;

 

Verleidelijke bubbels in een romantisch decor met een tongstrelend menu? De ideale date night voor verliefde koppeltjes (of vergeetachtige koppeltjes die nog Valentijn willen vieren). Het prijskaartje bedraagt € 240 voor twee personen, inclusief welkomstgeschenk en coup de champagne.

Praktisch

Het event vindt plaats op donderdag 20 maart, vrijdag 21 maart en zaterdag 22 maart vanaf 20u in het Atelier van Isabelle de Borchgrave, Vleurgatsesteenweg 73a,1050 Brussel. Reserveren kan via de website. Opgelet! Het aantal plaatsen is beperkt.