Home Lifestyle Food Chocolademerken op hun paasbest
Chocolademerken op hun paasbest

Groot of klein, donker of melk, gevuld of hol. De paaseieren zijn er opnieuw in alle maten en smaken. Wij selecteerden voor jullie de mooiste én lekkerste creaties.

– Bij Corné Port-Royal vinden ze dat het voor Pasen niet altijd een kip of haas hoeft te zijn. Dit schattig schaap is haast te mooi om er je tanden in te zetten! Kleine stukjes meringue bedekken een lijfje van melkchocolade, de snoet is gemaakt van fondantchocolade.

€ 15 per schaap

Godiva kwam met een uitgebreide collectie op de proppen, maar wij vonden vooral de gepersonaliseerde eieren een schot in de roos. Simpel maar uniek: je kiest je ei in functie van jouw stemming of het karakter van de persoon voor wie de chocolade bedoeld is. Een sterke en stoere persoonlijkheid kan je bijvoorbeeld pure chocolade met exotische kokosschilfers voorschotelen, een zachtaardig iemand smeuïge melkchocolade afgewerkt met in honing omhulde amandelstukjes.
Verkrijgbaar in twee formaten: 13 g (€ 4) en 70 g (€ 7,5).

 

– Ook Pierre Marcolini heeft een uitgebreide paascollectie uitgebracht. Onze favoriet: het klassieke paasei, maar dan wél in een nieuw kleedje. De chocolade kreeg enkele kwaststrepen en lijkt zo een echt kunstwerk. Het ei wordt geleverd met enkele kleinere eitjes en is beschikbaar in zwarte, witte of melkchocolade.
250 g ( € 29,50) of 500 g ( € 39,50).

– Wat was er eerst, de kip of het ei? Bij Neuhaus gaven ze dit jaar resoluut de hoofdrol aan de eerste, want een hele kippenfamilie zag er het levenslicht. De stoere haan 'Ludo', de elegantie kip 'Lola' en het schattige kuiken 'Lulu' kregen de eer het uithangbord voor de paascollectie te zijn. Alle drie beschikbaar in melk- en donkere chocolade.

Prijs: € 8 per exemplaar.

(IDP)